Førstehjælps- og brandkurser med høj faglighed og kvalitet

Vær med til at løfte dig selv, din familie eller dine medarbejders kompetencer til at gøre en forskel. Lær førstehjælp, det betaler sig!

Skræddersyede førstehjælpskurser

På et førstehjælpskursus fra LifeAid tager vi altid udgangspunkt i dine behov og risici, om det så gælder institutioner, virksomheder, foreninger eller privatpersoner. Du lærer, hvad du skal gøre, hvis du overværer en ulykke, står overfor et sygdomsudbrud eller et skadestilfælde – uanset om der er tale om småskader eller en livstruende situation.

Bliv undervist af Ambulancefolk

Vi har stor viden og erhvervserfaring fra det præhospitale miljø i at udøve førstehjælp. Som Ambulancefolk ved vi hvilke følelser, dilemmaer og situationer man kan blive udsat for som førstehjælper. Vi brænder for at lære det videre til dig, så du kan hjælpe og redde liv, når du pludseligt står i en situation, hvor der er behov for førstehjælp.

Det skal være sjovt at lære

Du får både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskelige situationer og ulykker, så du kan handle sikkert og hurtigt, hvis f.eks. et familiemedlem, en nabo, en kollega eller et barn kommer til skade. Vi ved den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres.

Hvorfor vælge os

✓ Erfaring fra virkeligheden

Alle vores instruktører er uddannede ambulancereddere, med bred erfaring fra det præhospitale miljø.

✓ Certificerede instruktører

LifeAid bruger kun certificerede instruktører med uddannelse godkendt af Dansk Førstehjælpsråd samt uddannede ambulancereddere.

✓ Kvalitetsprodukter

Vi forhandler udelukkende hjertestartere, som er CE mærket og godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Udvalgte kurser i førstehjælp og brandsikkerhed

Hvert år rammes ca. 5.400 danskere af hjertestop

Det er 15 personer hver dag. Kun ca. 16 % overlever. Overlevelsesraten er heldigvis stigende. Hvorfor? Fordi flere og flere træder til i tide med livreddende førstehjælp.

3 ud af 4 hjertestop sker i private hjem

Cirka 11 % overlever et hjertestop i hjemmet, mens tallet er på cirka 32 procent udenfor hjemmet. Vidner træder til med genoplivning i 77 procent i alle tilfælde af hjertestop udenfor hospital.

I 2018 overlevede 16 % et hjertestop

76 procent af dem, der overlever et hjertestop og var i arbejde før hjertestoppet, vender tilbage til arbejdsmarkedet.

DU gør en forskel!

Det er afgørende, at folk med hjertestop får hjælp hurtigt. De fleste vil dø eller få varige mén, hvis ikke de får hjælp indenfor ca. 10 minutter. Allerede efter ca. 5 minutter begynder hjernen at tage skade. For hvert minut, der går uden genoplivning, falder chancen for at overleve med ca. 10 pct. Det er skræmmende.

Aktuelt træder en førstehjælper til ved omtrent 79 pct. af hjertestoppene. Det er ikke nok! For at øge andelen af personer, der overlever et hjertestop, kræver det, at flere bliver i stand til at yde den nødvendige førstehjælp.

For husk: Når en person falder om med hjertestop i det offentlige rum, er det ikke ambulanceredderen, sygeplejersken eller lægen, der redder liv. Det er førstehjælperen. Det er dig! Førstehjælperen opstarter den livsvigtige første behandling, så fagpersonale har et bedre udgangspunkt at arbejde videre fra.

Du kan være med til at øge muligheden for, at personen kan fortsætte sit hidtidige liv som kollega, forældre, ven, veninde, søster, bror, bedstefar eller bedstemor.