Autoriseret forhandler

AUTORISERET FORHANDLER AF ZOLL HJERTESTARTERE

LifeAid er autoriseret forhandler af ZOLL hjertestartere. Derfor kan du føle dig tryg og sikker, når du handler din hjertestarter hos os.

At være autoriseret forhandler af ZOLL hjertestartere indebærer, at vi som forhandler i Danmark arbejder tæt sammen med den nordiske importør. Vi bliver jævnligt uddannet i ZOLLs produkter. Det betyder både rådgivning og vejledning gives på højt niveau. I fællesskab garanterer vi for, at dansk lovgivning vedrørende medicinsk udstyr overholdes og de internationale retningslinjer for genoplivning følges.

LifeAid har gennemgået træning i korrekt anvendelse og vedligeholdelse af ZOLL hjertestartere. Derfor kan vi til enhver tid hjælpe dig med grundig gennemgang af hjertestarterens anvendelse, vedligehold, udtræk af patientdata, håndtering af supportsager mm.

Som kunde er dette din sikkerhed og garanti for:

  • At hjertestarteren lever op til gældende dansk lovgivning, standarder og anbefalinger
  • At hjertestarteren er opdateret med den nyeste software
  • At dansk mærkning og brugervejledning er vedlagt hjertestarteren
  • At du altid får dansk support, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer
  • At en dansk serviceorganisation med certificerede teknikere kan hjælpe dig, hvis dette behøves
  • At du rettidigt modtager information om eventuelle sikkerhedsrelaterede (FSCA) korrigerende handlinger
  • At hjertestarteren er købt gennem en importør, der er registreret importør af medicinsk udstyr hos Lægemiddelstyrelsen

AUTORISERET FORHANDLER AF ZOLL HJERTESTARTERE

LifeAid er autoriseret forhandler af Phillips hjertestartere. Derfor kan du føle dig tryg og sikker, når du handler din hjertestarter hos os.

At være autoriseret forhandler af Phillips hjertestartere indebærer, at vi som forhandler i Danmark arbejder tæt sammen med den nordiske importør. Vi bliver jævnligt uddannet i Phillips produkter. Det betyder både rådgivning og vejledning gives på højt niveau. I fællesskab garanterer vi for, at dansk lovgivning vedrørende medicinsk udstyr overholdes og de internationale retningslinjer for genoplivning følges.

LifeAid har gennemgået træning i korrekt anvendelse og vedligeholdelse af Phillips hjertestartere. Derfor kan vi til enhver tid hjælpe dig med grundig gennemgang af hjertestarterens anvendelse, vedligehold, udtræk af patientdata, håndtering af supportsager mm.