GENERELLE BETINGELSER FOR Kurser hos LifeAid

Bestilling: Du kan bestille kurser pr. telefon på 31203021 eller pr. e-mail kontakt@lifeaid.dk

Straks efter modtagelse af bestilingen, fremsender LifeAid en e-mailbekræftelse, som du skal godkende, hvorefter aftalen betragtes som bindende.

Deltagerantal: Maks. 16 personer pr. hold.

Undervisningssted: Rekvirenten stiller lokale til rådighed.

Tidspunkt: Vi underviser alle ugens dage; aften og weekend er uden tillæg.

Sprog: Dansk og Engelsk.

Deltagernes påklædning: Kurser i fysisk førstehjælp omfatter praktiske øvelser på gulvet. Gør venligst deltagerne opmærksomme på dette.

Førstehjælpsbevis: Der udstedes kursusbevis til kursisterne på vores standardkurser i fysisk førstehjælp. Beviset er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Et bevis på individuelt tilrettelagte kurser afhænger af kursusindholdet. Såfremt førstehjælpsbevis skal gensendes pga. forkerte informationer o.lign, opkræves et håndteringsgebyr på kr. 150 pr. bevis, som betales før beviset bliver gensendt.

Betaling:

  • Faktura fremsendes omkring kursustidspunktet. Betalingsbetingelsen er netto 8 dage.
  • Når en aftale om kursus er aftalt skriftligt på mail, vil aftalen blive betragtet som bindende.
  • Efter endt kursus fremsendes faktura, hvis ikke andet er aftalt.
  • Evt. kørsel afregnes efter statens takst 3,54 kr. pr. km
  • Ved for sen betaling påregnes rente og gebyr i henhold til gældende lovgivning. 

Der tages forbehold for trykfejl og force majeure

Afbestilling: Ved afbestilling af kursus senere end 8 dage før kursusstart, vil der blive afkrævet 100% af kursets pris. Der vil også blive afkrævet ved udeblivelse.

Aflysning: Bliver instruktøren forhindret i at tage kurset pga. sygdom eller andre uforudsete hændelser, forbeholder LifeAid sig ret til at aflyse kurset, men forpligter sig til at give virksomheden besked så hurtigt som muligt, samt at arrangere kurset på en anden dato aftalt mellem LifeAid og virksomheden.

Ansvar: Skade på person eller ting under afholdelse af førstehjælpskurset er LifeAid uvedkommende, medmindre førstehjælpsinstruktøren har handlet culpøst.

Førstehjælpskurser er vejledende, og LifeAid er ikke ansvarlig for eventuel tings- eller personskader og/eller tab, der er indtrådt som følge af anvendelse af førstehjælp. For eksempel ved forkert gennemførelse af den ydede hjælp til en tilskadekommen person eller ved anvendelse af førstehjælpsrådene fra LifeAid. 

Tilkald altid en ambulance via 1-1-2 eller ring til læge eller skadestue, hvis du er i tvivl, om en person har brug for hjælp.

Handelsbetingelser hos LifeAid

Generelle oplysninger

LifeAid
Hasselvang 27
7080
CVR nr.: 40064850
Telefon: 31203021
E-mail kontakt@lifeaid.dk

Priser

Hos LifeAid tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

LifeAid modtager betaling med Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

LifeAid tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragt er gratis. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med UPS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 3-5 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. LifeAid vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
LifeAid
Hasselvang 27
7080
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den føste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@lifeaid.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
LifeAid
Hasselvang 27
7080

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@lifeaid.dk