Bliv undervist af fagfolk – eksperter i førstehjælp

Hvorfor førstehjælp? Fordi du kan gøre en forskel!

Om LifeAid

LifeAid er en del af European Ambulance Service som i samarbejde tilbyder førstehjælps og elementær brand kursus, samt salg af førstehjælpsudstyr i form af hjertestartere og tilbehør.

Igennem vores samarbejdspartner European Ambulance Service tilbyder vi også privat ambulance kørsel i de situationer, hvor det regionale tilbud ikke er dækkende

Vi kan hjælpe med et komplet ambulanceberedskab i forbindelse med at arrangement (eks. motorløb, festival, cykelløb, events, etc.), så I lever op til de lovmæssige krav og yder jeres gæster et trygt sikkerhedsniveau.

De fleste mennesker oplever eller er vidne til større eller mindre ulykker i dagligdagen; noget sætter sig fast i halsen og hindrer vejrtrækningen; kniven, saven, skruemaskinen smutter og efterlader en dyb flænge; tacklingen på fodboldbanen giver et ømt og hævet knæ; det yngste barn eller barnebarn lander forkert på trampolinen og forstuver foden, osv.

Langt hovedparten af ulykker og sygdomme sker i vores dagligdag, som oftest endda i hjemmet. Typisk når vi mindst venter det. Og så står vi der… aner ikke vores levende råd… og panikken breder sig.

Vil du undgå at stå i en sådan situation? Så lønner det sig at kunne førstehjælp. Blot nogle simple tricks kan afbøde skaden og genoprette roen.

Med førstehjælps eller et brand kursus fra LifeAid er i sikre på, i bliver undervist af professionelle instruktører med tjeneste i det danske ambulance- og brandberedskab med mange års erfaring. Vi ved hvilke dilemmaer, tanker og situationer man kan stå i som førstehjælper.  

Dette gør instruktøren i stand til i undervisningen, at lægge et specifikt fokus på emner, hvor førstehjælperen kan gøre en kæmpe forskel, og eventuelt svare bedre på spørgsmål omkring emner.

Vores Vision i LifeAid er, at få flere mennesker til at yde førstehjælp, lære at træde til, i en til tider presset situation og stole på egne evner. Derved, vær med til at øge overlevelsesraten på en person som rammes af enten hjertestop, akut sygdom eller tilskadekomst.

“Jeg stiftede LifeAid, med ønske om at få flere mennesker til at yde førstehjælp, lære at træde til, i en til tider presset situation og stole på egne evner. Derved øges overlevelsesraten på en person som rammes af enten hjertestop, akut sygdom eller tilskadekomst…”

Paw Rennison
Indehaver og Førstehjælpsinstruktør hos LifeAid

I undervisningen vil der blive lagt fokus på

Høj kvalitet i undervisningen og velforberedte instruktører

Troværdige scenarier fra hverdagen

Undervisningen lægger op til samarbejde og samspil

Altid opdateret på nyeste viden præhospitalt

Undervisningen er levende

Undervisningen indeholder og udfordrer kursisternes refleksion

Undervisningen målrettes til kursistgruppen

Lære at stole på egne evner

Undervisningen involverer og aktiverer kursisterne

Med et kursus fra LifeAid vil i altid være sikre på at instruktøren som underviser, er medlem af FSFI – Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører. ​

Dette er kundens garanti for, at instruktøren overholder alle gældende regler og retningslinjer for uddannelse og forsikring jf. Dansk Førstehjælpsråd.

Ligeledes garanterer medlemsskabet af FSFI, at der udstedes et officielt gældende elektronisk kursusbevis, jf. Dansk Førstehjælpsråd.

Hvem er din instruktør?

Jeg er uddannet paramediciner og har over 15 års erfaring indenfor ambulancetjenesten, brandvæsenet og som førstehjælpsinstruktør.

I mit arbejde ser jeg dagligt, vigtigheden i at der er påbegyndt førstehjælp og hvilken forskel det gør. Dette er med til at gøre vores arbejdet noget nemmere og sjovere. Desværre ser jeg også alt for ofte konsekvensen af manglende førstehjælp.

Paw Rennison

Baggrund:

  • Paramediciner
  • Førstehjælpsinstruktør
  • Pædagogisk grunduddannelse
  • Level 3 Assessing vocationally related achievement(engelsk pædagogisk grunduddannelse)
  • AMLS (håndtering af avanceret medicinske tilstande)
  • ITLS (traumekursus)
  • PHTLS (traumekursus)
  • TECC Tactical Emergency Casualty Care