Bliv undervist af fagfolk – eksperter i førstehjælp

Hvorfor førstehjælp? Fordi du kan gøre en forskel!

Om LifeAid

LifeAid er en del af European Ambulance Service, som i samarbejde tilbyder førstehjælps- og elementære brandkurser, samt salg af førstehjælpsudstyr i form af hjertestartere og tilbehør.

Igennem vores samarbejdspartner European Ambulance Service tilbyder vi også privat ambulancekørsel i de situationer, hvor det regionale tilbud ikke er dækkende.

Vi kan levere komplette ambulanceberedskaber i forbindelse med et arrangement (eks. motorløb, festival, cykelløb, events, etc.), så I lever op til de lovmæssige krav og yder jeres gæster og sports udøvere et trygt sikkerhedsniveau.

De fleste mennesker oplever eller er vidne til større eller mindre ulykker i dagligdagen; noget sætter sig fast i halsen og hindrer vejrtrækningen; kniven, saven, skruemaskinen smutter og efterlader en dyb flænge; tacklingen på fodboldbanen giver et ømt og hævet knæ; det yngste barn eller barnebarn lander forkert på trampolinen og forstuver foden, osv.

Langt hovedparten af ulykker og sygdomme sker i vores dagligdag, som oftest endda i hjemmet. Typisk når vi mindst venter det. Og så står vi der og aner ikke vores levende råd. Panikken breder sig…

Vil du undgå at stå i sådan en situation? Så lønner det sig at kunne førstehjælp. Blot nogle simple tricks kan afbøde skaden og genoprette roen.

Med førstehjælp eller et brandkursus fra LifeAid er du sikker på, at du bliver undervist af professionelle instruktører med tjeneste i det danske ambulance- og brandberedskab og med mange års erfaring. Vi ved, hvilke dilemmaer, tanker og situationer, man kan stå i som førstehjælper.  

Det gør instruktøren i stand til at lægge et specifikt fokus på emner, hvor førstehjælperen kan gøre en kæmpe forskel, og i stand til at svare bedre på spørgsmål.

“Jeg stiftede LifeAid med ønske om at få flere mennesker til at yde førstehjælp, lære at træde til i en til tider presset situation og stole på egne evner. Derved øges overlevelsesraten på en person som rammes af enten hjertestop, akut sygdom eller tilskadekomst.”

Paw Rennison
Indehaver og Førstehjælpsinstruktør hos LifeAid

I undervisningen er der fokus på:

Høj kvalitet i undervisningen og velforberedte instruktører

Troværdige scenarier fra hverdagen

Undervisningen lægger op til samarbejde og samspil

Altid opdateret på nyeste viden præhospitalt

Undervisningen er levende

Undervisningen indeholder og udfordrer kursisternes refleksion

Undervisningen målrettes til kursistgruppen

Lære at stole på egne evner

Undervisningen involverer og aktiverer kursisterne

Med et kursus fra LifeAid er du sikker på, at instruktøren, som underviser, er medlem af FSFI – Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører. ​Det er din garanti for, at instruktøren overholder alle gældende regler og retningslinjer for uddannelse og forsikring jf. Dansk Førstehjælpsråd.

Ligeledes garanterer medlemsskabet af FSFI, at der udstedes et officielt gældende elektronisk kursusbevis, jf. Dansk Førstehjælpsråd.

Hvem er din instruktør?

Jeg er uddannet paramediciner og har over 17 års erfaring indenfor ambulancetjenesten, brandvæsenet og som førstehjælpsinstruktør.

I mit arbejde ser jeg dagligt, hvor vigtigt det er, at der er påbegyndt førstehjælp, og hvilken forskel det gør. Det er med til at gøre vores arbejde nemmere og sjovere. Desværre ser jeg også alt for ofte konsekvensen af manglende førstehjælp. Derfor startede jeg LifeAid.

Paw Rennison

Baggrund:

  • Paramediciner
  • Førstehjælpsinstruktør
  • Pædagogisk grunduddannelse
  • Level 3 Assessing vocationally related achievement(engelsk pædagogisk grunduddannelse)
  • AMLS (håndtering af avanceret medicinske tilstande)
  • ITLS (traumekursus)
  • PHTLS (traumekursus)
  • TECC Tactical Emergency Casualty Care