Hjertestarterskabe

Sikre din hjertestarter med et godkendt udendørshjertestarterskab

Hjertestarterskabe til placering af hjertestarter udendørs

En hjertestarter må ikke stå alene – især ikke indenfor. En generel anbefaling er at placere hjertestarteren i et skab udendørs, så den er tilgængelig for og kan hjælpe så mange mennesker som muligt. Det bakker vi hos Lifeaid naturligvis op om, og derfor har vi samlet et bredt udvalg af hjertestarterskabe her på siden. Så har du mulighed for at købe et hjertestarterskab, når du alligevel skal investere i en hjertestarter.

Med et hjertestarterskab kan man være sikker på at opretholde en korrekt driftstemperatur for hjertestarteren, ligesom skabet øger tilgængeligheden og synliggør hjertestarteren for forbipasserende. Fordelene ved et hjertestarterskab er mange, og det er bestemt ikke noget tilbehør, du skal gå på kompromis med. Vi hos Lifeaid står klar med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilket skab du har behov for.

Kig nærmere på vores sortiment af hjertestarterskabe nedenfor.

Viser alle 16 resultater

En udendørs hjertestarter er til gavn for alle

En hjertestarter kan redde liv – men kun hvis den kommer i hænderne på en førstehjælper.

Det er svært hvis hjertestarteren er låst inde på en arbejdsplads efter fyraften eller hænger i en butik efter lukketid.

I dag er kun hver tredje hjertestarter tilgængelig døgnet rundt.

LifeAid anbefaler, sammen med Trygfonden og Sundhedsstyrelsen, at hjertestarteren, så vidt muligt altid placeres udenfor, så maskinen er offentligt tilgængelig og dermed til gavn for flest mulige.

Når hjertestarteren er tilgængelig og registreret på hjertestarter.dk, vil alarmcentralen i en nødsituation kunne henvise til den, og hjertestarteren vil samtidig fremgå på kortet i Trygfondens hjertestarter app.

Har du en forespørgsel?

Det kan være svært at vurdere, hvilket skab der er det rette.

Vi hjælper gerne med rådgivning om valg af udendørs skab til hjertestartere.

LifeAid består af ambulancereddere

Personerne bag LifeAid er ambulancereddere og eksperter i at redde liv.

Vi tilbyder derfor kun hjertestartere og tilbehør i den bedste kvalitet og som vi ved virker.

Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi er stolte af at være medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere.

Scroll til toppen