Antishock-tæppe / Folie-tæppe

29 kr. (23 kr. ekskl moms.)

Tæppe i aluminiumsfolie til at minimere varmetab i nødsituationer.

Vores tæppe er ekstra stort og måler 160 x 210 cm. Tæppet kan derfor dække HELE kroppen!

Vi har vedlagt en detaljeret vejledning til kuldeindpakningen “The Burrito” i pakken. Førstehjælperen kan derfor altid huske hvordan man indpakker mest optimalt i en nødsituation.

Ideelt at medbringe på turen i kajakken, båden eller have liggende i bilen.

Dette antishock-tæppe (Alu-tæppe) er beregnet til brug i situationer, hvor førstehjælpen består i at give øjeblikkelig varme og isolering til en tilskadekommen. Antishock-tæppets formål er at mindske kroppens varmetab.

LifeAid’s Antishock-tæppe er ekstra stort. Det måler 160 x 210 cm men alligevel har det i sammenpakket form, en størrelse så man nemt kan medbringe et par stykker på turen i kajakken, båden eller blot have liggende i bilen.

For at gøre det ekstra smart, har vi vedlagt en trinvis guide til den optimale kuldeindpakning “The Burrito”. Således kan førstehjælperen, i en presset situation, altid huske hvordan man laver den optimale kuldeindpakning. På vores førstehjælpskurser, bliver kursisterne i stand til at udnytte “The Burrito” og dertilhørende varianter.

Har man kun tæppet til rådighed skal førstehjælperen altid huske at tæppet skal placeres så tæt på huden som muligt. Derved virker det ved at kroppens varmestråling reflekteres. Faktisk op mod 90% af varmestålingen reflekteres.

Det er almindeligt kendt at mennesket ved større følelsesmæssig påvirkning f.eks. ved ulykker ofte kommer i en chok lignende tilstand eller måske går i chok, hvorved legemstemperaturen falder og tilskadekomnes tilstand forværres. Netop dette vil brugen af antishock-tæppet forhindre, på grund af dets isolerende egenskaber. Derfor er det altid en god ide have et antishock-tæppe liggende i bilen.

Vores antishock-tæppe er ideelt til følgende situationer:

  • Til medium og svært underafkølede personer der har behov for en kuldeindpakning
  • Som enkeltsående førstehjælps redskab hvor tæppet alene vil reflekterer 90% af kropsvarmen og derved varme den tilskadekommende op
  • Til brug i sovepose som ekstra lag
  • Efter hård fysisk belastning, såsom maratonløb, til at hjælpe udøveren med at holde varmen.
  • Kan medbringes på stadions og til koncerter og bæres under jakken

En ægte”life-saver”!

Vægt 0,030 kg

Specifikationer

  • CE-mærket
  • Ekstra stort – 160 x 210 cm
  • Reflekterer 90% af kropsvarmen
  • Guide til kuldeindpakningen “The Burrito” er vedlagt i tæppet
  • Af aluminium, – beskytter mod regn, blæst og kulde.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top