Tilbud!

EKSTRA KURSUS 6/11-2022 Skovshoved Roklub – DKF / DFfR

kr.

Ekstra førstehjælpskursus der er oprettet grundet stor efterspørgsel og mere end 80 personer på venteliste. Linket er kun tilgængeligt via udsendt email. Først til mølle.

Vælg kurset i drop-down menuen herunder.

Husk Tilmeldingen er først gældende når der er modtaget en ordrebekræftelse /faktura. Den vedhæftede faktura indeholder tidspunkt og adresse for kurset og er billet til kursusdagen. Billetten på gerne overdrages til anden person, blot vedkommende er medlem af forening under DKF / DFfR.

Kan du IKKE tilmelde kurset, er det fyldt. Ny venteliste her

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Som medlem af Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano og Kajak Forbund, kan du her tilmelde dig førstehjælpskursus.

Førstehjælpskurset er “Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport”, som har en varighed på 8 timer.

Kurset er kompetencegivende via Dansk Førstehjælpsråd og giver bl.a. adgang til DKF EPP2 instruktør uddannelse.

På kurset deltager medlemmer fra begge specialforbund.

Praktisk:

  • Kursisterne skal selv medbringe madpakke. Der ydes INGEN mad på kurset. Det er grundet stramt tidsprogram, ikke muligt gå et sted hen og købe mad.
  • Påklædning er normalt tøj. Der skal ikke laves praktiske øvelser på eller i vandet.

Ved tilmelding på mindre end 10 personer 14 dage inden kurset afvikles, vil kurset blive aflyst.

Husk Tilmeldingen er først gældende når der er modtaget en ordrebekræftelse.

Afbud, udeblivelse og sygdom: Afbud meldes senest 10 dage før kurset afholdes på kontakt@lifeaid.dk. Udebliver kursisten fra et kursus uden afbud, vil der blive faktureret et gebyr til kursisten , svarende til en kursus billet, på DKK 799,-. Dette gælder også hvis kursisten ikke kan deltage grundet sygdom.

Hvis kursisten melder afbud mindre end 10 dage inden kurset afholdes, vil kursisten blive opkrævet et gebyr, svarende til en kursus billet, på DKK 799,-.
Er kursisten forhindret i at deltage, er denne velkommen til at overdrage pladsen til en klubkammerat eller anden person, som også er medlem af en forening under DKF eller DFfR. Det er kursistens ansvar at videregive billetten til vedkommende. Det er billetten der er adgangsgivende til kurset. Instruktøren vil på kursus dagen opdatere navnet på kursisten.

Ved afbud bidrager DKF, DFfR og LifeAid ikke med at finde andre kursusdeltagere og skal IKKE indblandes i navneændring på kursisten.

Udebliver kursisten, som billetten er overdraget til på kursus dagen, vil personen der oprindeligt har tilmeldt sig kurset blive opkrævet gebyr på DKK 799,-”

Dette gratis førstehjælpskursus er en service for medlemmer af DKF / DFfR. Venligst respekter dette ved ikke at dele adgangskoden til dette gratis kursus, til personer som IKKE er medlem af en forening under DKF / DFfR.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top