TVAC Suction Easy

375 kr. (300 kr. ekskl moms.)

TVAC Suction Easy – Effektiv og Pålidelig Suge Enhed

Fordele: 

  • CE-mærket og PFAS-fri, hvilket sikrer en miljøvenlig løsning.
  • Kompakt størrelse (250 x 280 mm) til nem opbevaring og transport.
  • Opsamlingspose med en kapacitet på over 1.000 ml.
  • Kompakt design, let at transportere og tage i brug.
  • Indbygget slange, der kan trækkes ud og bruges med det samme.
  • Ingen komplicerede dele, der kan gå i stykker.

Tekniske Specifikationer:

  • Vakuumområde: 110 mmHg
  • CE mærket
  • Størrelse: 250 x 280mm
  • Vægt: 0.190 kg
Varenummer 985300-1 Kategorier ,

TVAC Suction Easy: Effektiv og bærbar suge

Når sekunder tæller, og du har brug for en pålidelig løsning til at fjerne luftvejsblokeringer, er TVAC Suction Easy den ideelle sugeenhed. Denne engangsenhed er designet til at fungere optimalt i selv de mest krævende miljøer, hvilket gør den til det perfekte valg for førstehjælpere, redningstjenester og nødsituationer. Med sit brugervenlige design og kraftfulde sugekapacitet leverer TVAC Suction Easy altid en stabil ydeevne.

Robust og Holdbar Sugepumpe til Barske Miljøer

TVAC Suction Easy er udstyret med en stærk silikonepumpe, som skaber et vakuumtryk på ca. 110 mmHg. Dette sikrer, at du får den nødvendige sugekraft til hurtigt og effektivt at fjerne blokeringer fra luftvejene. Uanset om du arbejder i ekstreme vejrforhold eller under vanskelige omstændigheder, vil TVAC Suction Easy levere 100% af sugekraften – 100% af tiden. Enheden er fremstillet af holdbare materialer, hvilket gør den modstandsdygtig over for slid og skader, så du kan stole på den, når det gælder.

Stor Opsamlingspose for Effektiv Væskefjernelse

Med en stor opsamlingspose, der kan rumme mere end 1.000 ml, giver TVAC dig rigelig plads til at håndtere store mængder væske uden at skulle skifte udstyr undervejs. Den konturerede sugespids er designet til at minimere risikoen for vævsskader, så du kan arbejde sikkert og effektivt, selv i pressede situationer. Dette gør enheden ideel til både uerfarne brugere og erfarne førstehjælpere, der har brug for et pålideligt værktøj.

Kompakt og Transportabel – Klar til Brug i Felten

TVAC kommer i et kompakt og feltvenligt design, der gør det let at transportere og hurtigt tage i brug. Når nødsituationen opstår, skal du blot trække den indbyggede slange ud og begynde at suge. Der er ingen komplicerede dele, der kan gå i stykker, hvilket sikrer, at enheden fungerer problemfrit, hver gang du har brug for den.

Hygiejnisk og nem bortskaffelse

Efter brug er det nemt at bortskaffe TVAC Suction Easy. Du placerer simpelthen enheden tilbage i dens originale emballage, forsejler pakken og udsætter det synlige biohazard-mærkat. Dette eliminerer risikoen for krydskontaminering og gør den samlede proces både sikker og hygiejnisk.

Miljøvenlig, CE-mærket og PFAS-fri Sugeenhe

TVAC er CE-mærket og PFAS-fri, hvilket gør den til en sikker løsning for både brugeren og miljøet. Med dimensionerne 250 x 280 mm er den kompakt nok til at være med overalt, men stadig stor nok til at håndtere krævende situationer.

Din pålidelige partner i nødsituationer

Uanset om du befinder dig i felten eller arbejder under vanskelige forhold, er TVAC Suction Easy den bærbare sugeenhed, du kan stole på. Dens enkle betjening, kraftige sugeevne og sikre bortskaffelsesmetode gør den til et uundværligt værktøj i enhver nødsituation.

Vægt 0,215 kg

Manualer

Bruger Manual

Brochure

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top