Førstehjælp til søs

Vi klær' dig på til førstehjælp til søs

LifeAid har stor erfaring omkring førstehjælp til søs. Så meget så vi vil kalde os eksperter!

Vi samarbejder tæt med Dansk Kano og Kajak Forbund og Dansk Forening for Rosport, og har udviklet en variation af “Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport” som direkte henvender sig til personer de dyrker vandsport roning, kano, kajak eller båd.

Kursusoversigt - Find dit førstehjælpskursus til søs her

Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og I søsport
Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og søsport

Funktionsuddannelse fra Dansk Førstehjælpsråd

10.612 DKK pr. hold
8.490 DKK pr. hold ekskl moms.
Attractive strong woman sailing with her boat
Opdatering af førstehjælp til søs
Kurset skal gennemføres senest 24 mdr. fra sidste kursusdato.
6.612,50 DKK pr. hold
5.290 DKK pr. hold ekskl moms.
Two contemporary paramedics giving first aid to sick unconscious man outdoors
Førstehjælp ved hypotermi

Foreninger der dyrker vintersport

3.488 DKK pr. hold
2.790 DKK pr. hold ekskl moms.

Instruktører med erfaringer fra virkeligheden

Når du deltager i et af vores førstehjælpskurser til søs, bliver du undervist af en instruktør, som er uddannet og fungerer som fuldtids-ambulanceredder i det danske redningsberedskab. Ligeledels har instruktøren erfaring med vandsport fra f.eks kajak, båd, dykning, paddelboad osv.

Dette er DIN garanti for, at underviseren er i stand til at omsætte teori til relevant praksis, når du køber et af vores førstehjælpskurser.

Vores undervisere kan derfor inddrage relevante og virkelige eksempler i undervisningen, der giver dig en bedre forståelse for de gennemgåede emner, heriblandt evakuering, sikkerhedsudstyr, alamering, tilskadekomst eller korrekt brug af hjertestarter . Læs mere om vores populære kursus i førstehjælp ved hjertestop.

Bestil skræddersyede førstehjælpskurser til søs

LifeAid kan afholde alle førstehjælpskurser søs med uddannelsesplaner udbudt af Dansk Førstehjælpsråd.

Vi kan desuden skræddersy et førstehjælpskursus til søs til netop det, I ønsker.

Vores brede erfaring indenfor førstehjælp gør det muligt at undervise i specifikke emner præcis til jeres gruppe, sportsgren i foreningen eller virksomheds type.

Kontakt os nu for spørgsmål eller tilbud.

LærFørstehjælp til søshos LifeAid

Der er altid risiko for, at man er vidne til eller kan blive involveret i en nødsituation. Når man har sin færden på eller i nærheden af vand, kan en nødsituation hurtigt blive vanskeliggjort, fordi det oftest er nødvendigt at bringe den tilskadekomne indtil land, før førstehjælpen kan påbegyndes. 

Derfor er det vigtigt at kende til de specielle forhold omkring sikkerhed, alarmering og generelt til livreddende førstehjælp til søs.

Alt dette lærer du på vores kursus, førstehjælp til søs.
Med et førstehjælpskursus fra LifeAid bliver du klædt på til at kunne redde liv.

Vi ved, at hvert sekund tæller, og den første hjælp er ofte den vigtigste.

HvorforFørstehjælp til søs?

Når man har sin færden på eller i nærheden af vand, kan en nødsituation hurtigt blive vanskeliggjort, fordi det oftest er nødvendigt at bringe den tilskadekomne indtil land, før førstehjælpen kan påbegyndes. Derfor er det vigtigt at kende til de specielle forhold omkring sikkerhed, alarmering og generelt til livreddende førstehjælp til søs.

Hvem skal læreFørstehjælp til søs?

Hos LifeAid stræber vi efter, at alle mennesker skal kunne yde førstehjælp. Vores førstehjælpskurser henvender sig både til dem, der allerede har erfaring med vandsport og ønsker deres viden genopfrisket, og til dem, der er helt nye inden for området.

I samarbejde med Dansk Kano og Kajak Forbund og Dansk Forening for Rosport har vi videre udviklet et kursus specifikt målrettet personer, der dyrker vand sport. 

Kurset er kompetencegivende og gyldigt gennem Dansk Førstehjælpsråd. 

Kurset er bl.a. godkendt til EPP instruktørerne under Dansk Kano og Kajak Forbund.

Vi tilbyder både avanceret og almindelige førstehjælpskurser udbudt af Dansk førstehjælpsråd til alle virksomheder, foreninger og private – uanset erfaring, branche eller geografiske placering. 

Vi har både korte og længere kurser samt mulighed for at skræddersy specifikke førstehjælps og sikkerhedskurser til netop jeres sportsgren.

Indkøbskurv
Scroll to Top