Førstehjælpskursus Roskilde

Vi klær' dig på til at yde førstehjælp i Roskilde

Det er nemt at lære førstehjælp i Roskilde - se listen med kurser

Vi har gjort det nemt for dig at finde et førstehjælpskursus, der bedst matcher jeres krav, behov og hverdag nedenfor. 

førstehjælpskursus erhverv
Førstehjælpskursus Erhverv

Vi klær’ dig og din virksomhed på til at yde førstehjælp

Basisuddannelse fra Dansk Førstehjælpsråd

Førstehjælp til søs
Førstehjælp Til Søs

Vi klær’ dig på til at yde førstehjælp til søs

Funktionsuddannelse fra Dansk Førstehjælpsråd

førstehjælpskursus
Private og Foreninger

Vi klær’ dig og din forening på til førstehjælp

Basisuddannelse fra Dansk Førstehjælpsråd

førstehjælp til akkriditering
Akkreditering førstehjælpskursus

Vi klær’ dig og din praksis på til yde førstehjælp

Førstehjælpskurser for sundhedpersonale

Opfylder gældende krav til akkreditering igennem Dansk Førstehjælpsråd

Online Førstehjælpskursus
E-Learning & Praktisk træning

Lær Førstehjælp i en kombination af

E-learning og praktisk træning. 

Blended Learning

Førstehjælpkursus til børn
Førstehjælp til Børn

Førstehjælpskurser der henvender sig til alle der vil lære førstehjælp til baby og børn.

Basisuddannelse fra Dansk Førstehjælpsråd

Brandbekæmpelse brug af Håndslukker
Brandbekæmpelse

Her under finde du et bredt udvalg af vores kurser indefor brandbekæmpelse.

Kurser i Varmt arbejde med kursusbevis fra DBI

Persone bliver pakket ind
Åbne Førstehjælpskurser

Her under finder du vores udvalg af åbne førstehjælpskurser til private

Førstehjælpskurser i Roskilde: Lær Livsvigtige Færdigheder

Interaktiv og Engagerende Læringsmetode

  • Auditiv læring: Vores kurser understreger vigtigheden af at lytte og forstå førstehjælpsprincipper.

  • Visuel læring: Vi bruger visuelle hjælpemidler til at demonstrere førstehjælpsteknikker.

  • Taktil læring: Få praktisk erfaring med førstehjælpsudstyr.

  • Kinæstetisk læring: Hands-on træning for at styrke dine førstehjælpsfærdigheder.

Omfattende Førstehjælpsuddannelse

Lær kritiske færdigheder som hjerte-lunge-redning (HLR), brug af hjertestartere, og effektiv førstehjælp ved ulykkessteder gennem vores praktiske og teoretiske undervisning. Vi dækker et bredt spektrum af emner, herunder behandling af sår, forbrændinger, og livstruende blødninger.

Byg Selvtillid til at Håndtere Nødsituationer

Vores kurser er designet til at styrke din selvtillid og evne til at håndtere nødsituationer effektivt. Vi tilbyder skræddersyede førstehjælpskurser for både erfarne og nye deltagere, hvilket sikrer, at alle kan få gavn af vores uddannelse.

Bestil skræddersyede Førstehjælpskurser i Roskilde

LifeAid kan afholde alle førstehjælpskurser med uddannelsesplaner, udbudt af Dansk Førstehjælpsråd.

Vi kan desuden skræddersy et førstehjælpskursus til netop jeres risikovurdering eller det I ønsker.

Vores brede erfaring indenfor førstehjælp, gør det muligt at undervise i specifikke emner præcis til jeres gruppe, sportsgren i foreningen eller virksomheds type.

Kontakt os nu for spørgsmål eller tilbud.

Førstehjælpkursus Roskilde

Førstehjælpskurser Tilpasset Dine Behov

Hos LifeAid tilbyder vi et udvalg af førstehjælps og elementær brandkurser i Roskilde, der passer til enhver situation – fra private til virksomheder og skoler. Vores erfarne instruktører, der alle har baggrund som ambulancereddere, sørger for en realistisk og dybdegående uddannelse.

Skab Et Sikrere Samfund

Gennem vores kurser i Roskilde, arbejder vi mod et sikrere og mere opmærksomt samfund. Vi tror på, at enhver kan blive en livredder, og vi er her for at give dig de nødvendige redskaber og viden til at kunne træde til og yde førstehjælp.

Tilmeld Dig et Førstehjælpskursus I Dag

Vær med til at gøre en forskel – tilmeld dig et førstehjælpskursus hos LifeAid i Roskilde. Kontakt os direkte. Vi ser frem til at hjælpe dig med at blive en del af et sikrere samfund.

Instruktører med Livslang Erfaring

Deltagelse i et førstehjælpskursus hos os i Roskilde eller nærliggende områder betyder, at du vil modtage undervisning fra en professionel instruktør, der har baggrund som fuldtids-ambulanceredder inden for det danske redningsberedskab.

Denne baggrund sikrer dig, at undervisningen ikke kun er baseret på teoretisk viden, men også omfatter praktisk erfaring og relevans i hverdags- og nødsituationer. Det er din sikkerhed for, at du får en undervisning, der virkelig kan omsættes til praktiske færdigheder.

Vores kvalificerede førstehjælpsinstruktører bringer deres omfattende erfaring i marken ind i klasselokalet. De anvender virkelige hændelser og eksempler i deres undervisning, hvilket giver dig en dybere og mere virkelighedsnær forståelse af de emner, vi dækker – særligt i forbindelse med korrekt brug af hjertestartere. Dette indblik forstærkes yderligere i vores populære kursus i førstehjælp ved hjertestop.

Førstehjælpskursus i Roskilde
Førstehjælp ved hjertestop

Hvad kan du lære på et førstehjælpkursus?

På vores førstehjælps basismodul til enten voksne eller børn lærer du hjerte-lunge-redning, brug af en hjertestarter og noget galt i halsen samt specifikke sygdomme. Vi underviser ikke i færdselsrelateret førstehjælp – til gengæld er vi eksperter i alt andet.

Til basis modulet kan du tilkøbe en lang række moduler såsom Førstehjælp ved Kemiske påvirkningerFørstehjælp ved Skader på bevægeapparatet inkl. hovedskaderFørstehjælp ved Blødninger, Førstehjælp ved SmåskaderFørstehjælp ved skader i forbindelse med temperaturpåvirkninger og Førstehjælp ved Sygdomme.

Du kan således for eksempel lære at håndtere de hyppigst forekomne skader, lægge personen i stabilt sideleje og i sidste ende at redde et andet menneskes liv ved hjertestop.

Hvor længe førstehjælpskurset varer, afhænger af dine behov. Vi tilbyder kurser på 4 timer, 8 timer eller over flere dage. Kontakt os og hør mulighederne. Alle kurser bliver undervist af erfarne livreddere.

Efter kurset modtager deltagerne et kursusbevis, hvis du ønsker det.

Lær hjerte-lunge-redning i Roskilde

Hjerte-lunge-redning (HLR) er en type livreddende førstehjælp, der udføres for at opretholde blodcirkulationen og iltforsyningen til kroppens organer i tilfælde af hjertestop eller vejrtrækningsproblemer.

HLR består af to primære elementer: brystkompressioner og kunstigt åndedræt.

Brystkompressioner

Dette indebærer at trykke hårdt og hurtigt på brystet af den person, der er i nød. Målet er at komprimere brystet og pumpe blodet rundt i kroppen for at bevare organfunktionerne. Brystkompressionerne skal være dybe og udføres i en bestemt rytme – alt dette og mere til lærer du er naturligvis på et af vores førstehjælpskurser i Roskilde.

Kunstigt åndedræt

At yde kunstigt åndedræt indebærer at give luft til personens lunger ved at puste ind i deres mund eller næse. Kunstig ventilation hjælper med at sikre, at kroppen fortsat får tilført ilt.

HLR udføres normalt som en del af en bredere førstehjælpsindsats og er afgørende, når en person oplever pludseligt hjertestop eller ophør med vejrtrækning. Det er vigtigt at starte HLR hurtigst muligt og fortsætte, indtil professionel medicinsk hjælp ankommer.

Træning i HLR er almindelig i mange af vores førstehjælpskurser, og det er en værdifuld færdighed for enhver, der ønsker at være forberedt på at håndtere akutte sundhedsproblemer.

Basal genoplivning

For at lære basal genoplivning (HLR) kan du deltage i førstehjælpskurser, der tilbyder grundlæggende træning i genoplivningsteknikker. Du kan tage vores førstehjælp kurser lokalt i Roskilde eller online, og vores instruktører guider dig gennem procedurerne og sikrer, at du forstår rytmen og teknikken.

Kurserne omfatter også information om korrekt vurdering af en nødsituation, opkald til hjælp og brugen af hjertestartere (AED).

Læring gennem praktiske øvelser i førstehjælpstræning samt simulering af ulykkessted førstehjælp giver dig selvtillid og de nødvendige færdigheder til at reagere effektivt i en nødsituation.

Her foregår kurserne i Roskilde

Vores førstehjælpskurser i Roskilde tilpasses dine behov og foregår enten direkte i din virksomhed eller i lejede mødelokaler, der skaber et optimalt undervisningsmiljø til at lære førstehjælp.

Uanset stedet sikrer vi, at undervisningen i det valgte kursussted er professionel og engagerende. Vores fleksibilitet giver dig mulighed for at integrere førstehjælpsundervisning uden besvær, og vi søger altid at leje mødelokaler med bekvemme til- og fra-muligheder for alle deltagere.

Dette skaber ikke blot et læringsmiljø, der passer til dine krav, men også en mulighed for at styrke førstehjælpsevnerne hos alle deltagere i Roskilde-området.

LifeAid består af ambulancereddere

Personerne bag LifeAid er ambulancereddere og eksperter i at redde liv.

Vi tilbyder derfor kun hjertestartere og tilbehør i den bedste kvalitet og som vi ved virker.

Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi er stolte af at være medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere. DIN sikkerhed for en sikker og funktionsdygtig hjertestarter!

Indkøbskurv
Scroll to Top