Åbne førstehjælpskurser

Åbne førstehjælpskurser

LifeAid afvikler løbende åbne førstehjælpskurser, hvor det er muligt at deltage som enkeltperson.

Her under finder du vores udvalg af åbne førstehjælpskurser.

Viser alle 3 resultater

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig et af vores åbne førstehjælpskurser. LifeAid afvikler løbende åbne førstehjælpskurser, hvor det er muligt at deltage som enkeltperson.

Tilmeld dig et åbent kursus i ”Førstehjælp ved Hjertestop” og lær livreddende førstehjælp hvis en person bliver ramt af hjertestop.

Tilmeld dig vores 8 timers søsports kursus ”Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport” med speciale i Kano og Kajak eller robåd.
LifeAid samarbejder med Dansk Kano og Kajak Forbund og vores kursus er kompetencegivende til EPP instruktøruddannelsen både i DKF/DIF regi og DGI regi.

Tilmeld dig vores 4 timers søsports genopfriskningskursus hvor vi tager udgangspunkt i kurset ”Opdateringsuddannelse – Førstehjælp ved hjertestop” hvor vi har lagt 1 time ekstra oveni de 3 timer som kurset har andre steder. Den ekstra time gør opdateringsuddannelsen søsportsspecifik til Kano og Kajak eller robåd. Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Kano og Kajak Forbund og gør dig i stand til at bibeholde din EPP instruktørkompetence.

Ligegyldigt hvilket kursus du deltager i, garanterer vi et kursus hvor du bliver klædt på til at gøre en livreddende forskel.

Hvem underviser?

På alle vores åbne førstehjælpskurser, underviser en erfaren Paramediciner eller ambulancebehandler med erfaring fra virkeligheden.
Du vil altid gå fra et af vores kurser med ny viden, om det er første gang du skal på førstehjælpskursus eller du skal opdateres jævnfør Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer.

Paramediciner og Partner Martin

LifeAid består af ambulancereddere

Personerne bag LifeAid er ambulancereddere og eksperter i at redde liv.

Vi tilbyder derfor kun hjertestartere og tilbehør i den bedste kvalitet og som vi ved virker.

Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi er stolte af at være medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere.

Indkøbskurv
Scroll to Top