Defibtech Lifeline AED

9.875 kr. (7.900 kr. ekskl moms.)

Hjertestarteren fra amerikanske Defibtech er designet til at kunne blive anvendt af alle. Defibtech Lifeline AED adskiller sig fra andre hjertestartere på markedet ved at have et moderne, enkelt og ergonomisk design.

Til trods for det enkle design indeholder Defibtech Lifeline AED alle de funktioner, der skal til for at yde den mest avancerede behandling, hvis en person falder om med hjertestop. Og det er uanset, om du er trænet eller utrænet i førstehjælp.

Hjertestarteren er ekstremt let og kompakt. Samtidig har den ikke noget låg eller dæksel, som skal åbnes, hvilket tillader en hurtig opstart af behandling.

Batteriet på Defibtech Lifeline AED har 5 års levetid på standby og en statuslampe, som altid viser, om apparatet er klar til brug.

Defibtech Lifeline AED Hjertestarter med klar og tydelig tale

Med en klar og tydelig stemme på dansk guider Defibtech Lifeline AED brugeren i gennem forløbet under et hjertestop.

Enkel og intuitiv

Der er kun 2 knapper på maskinen. En grøn knap til at tænde og en rød til at frigive stød til patienten, hvis maskinen har fundet det nødvendigt. Defibtech Lifeline AED sætter en høj standard inden for brugervenligheden og gør derved den livredende førstehjælp enkel for alle.

Lang batterilevetid

Lifeline AED er udstyret med et unikt batteri med 5 års levetid. Batteriet kan levere 125 stød eller fungere uafbrudt i 7 timer. Det betyder, at batteriet ikke nødvendigvis behøver at blive udskiftet efter den første anvendelse, hvilket er med til at holde omkostningerne nede i det lange løb. Et 9V batteri er monteret til at yde strøm til de daglige selvtests. Det giver dig sikkerhed for, at maskinen altid har tilstrækkeligt med energi, hvis førstehjælpen skal i gang.

Indbygget metronomen

Ved hjertemassage hjælper maskinens indbyggede metronom førstehjælperen med at holde den rette frekvens og fortæller, hvornår det er tid til at give indblæsninger.​​

Robust og holdbar

Lifeline AED er ud fra militære standarder testet til at kunne fungere under kraftig påvirkning –

fx ombord på helikoptere og både.

8 års garanti

Hjælp Til Liv køber Lifeline AED direkte fra den danske distributør. Det betyder, du kan være sikker på, at den har en dansk stemme og ikke mindst, at du får 8 års garanti fra købsdatoen. ​

Intet låg eller bevægelige dele

I en nødsituation kan selv de letteste ting blive besværlige og være med til at forsinke førstehjælpen. Lifeline AED er designet enkelt uden låg eller bevægelige dele, som kan forsinke en redning. Lifeline AED har vundet flere priser for sit innovative design på det amerikanske marked.

Når der kommer nye retningslinjer for genoplivning, kan maskinen opdateres, hvor den er opsat. Det er derfor ikke nødvendigt at sende maskinen væk fra det sted, hvor den gør en forskel.

 

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Find alle vores hjertestartere her.

Specifikationer

  • IP værdi: IP55
  • Batterikapacitet: 125 stød / 8 time
  • Robusthed: 453kg før knusning.
  • Batterilevetid: 5 år
  • Elektrodelevetid 2 år
  • Selvtest: Daglig, ugentlig, månedlig
  • Opladningstid < 4 sekunder
  • Stød tid 12 sek
  • Driftstemperatur: 0o-500 (-20o- i en time)
  • Energi: Voksen: 150 joule

Driftsomkostninger

Elektroder udskiftes hvert 2. år til vejl. pris: 563,00 inkl. moms

Batteri udskiftes hvert 5 år. til vejl. pris 1.249,00 inkl. moms

Total omkostning over 5 år: 2.375,00 inkl. moms

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top