Førstehjælpskursus til akkreditering

Førstehjælp for sundhedspersonale

Vi klær' dig på til at yde førstehjælp

Førstehjælpskursus til akkreditering

Vi har gjort det nemt for dig at finde et førstehjælpskursus til akkreditering, der bedst matcher dine behov og hverdag nedenfor. 

Vi tilpasser førstehjælpskurset specifikt til jeres specialområder, herunder læge- og speciallægeklinikker, tandlægeklinikker, fysioterapeuter, kiropraktorer og privatpraktiserende psykologer. 

Vores kurser sikrer, at jeres praksis er i stand til at yde førstehjælp og genoplivning i overensstemmelse med retningslinjerne i den Danske Kvalitetsmodel for akkreditering.
 
Kontakt os, og så finder vi den bedste løsning, der passer til jer.

Vi tilbyder også skræddersyede førstehjælps- og brandkurser!

Vi tilpasser kurset præcist til jeres behov – uanset hvor mange medarbejdere og hvor meget tid, I har!

Find dit Førstehjælpskursus til akkreditering her

Akkreditering førstehjælp
Førstehjælpskursus til akkreditering

Førstehjælpskurser målrettet sundhedfaglige praksisser og klinikker med henblik på at opfylde gældende krav til akkreditering.

6.612,50 DKK pr. hold
5.290 DKK pr. hold ekskl moms.
tandlægeklinikker
Førstehjælpskursus for tandlægeklinikker

Førstehjælpskursus for tandlægeklinikker med gældende retningslinjer for anafylakasi og medicininstruks. 

Opfylder gældende krav til akkreditering.

7.487,50 DKK pr. hold
5.990 DKK pr. hold ekskl moms.
Førstehjælp for sundhedspersonale
Førstehjælpskursus for sundhedspersonale

Førstehjælpskursus målrettet Sygeplejersker, Sosu-assistenter og Sosu-hjælper som arbejder på et plejecenter, i psykiatrien, specialpraksis eller i hjemmeplejen.

Fokus på systematisk tilgang til patienter og samarbejdet imellem sundhedspersonale.

10.612 DKK pr. hold
8.490 DKK pr. hold ekskl moms.
Førstehjælpskursus for Sundhedsfagligt Personale
Førstehjælpskursus for sundhedspersonale

Førstehjælpskursus målrettet Sygeplejersker, Sosu-assistenter og Sosu-hjælper som arbejder på et plejecenter, i psykiatrien, specialpraksis eller i hjemmeplejen.

Fokus på systematisk tilgang til patienter og samarbejdet imellem sundhedspersonale.

14.368,75 DKK pr. hold
11.495 DKK pr. hold ekskl moms.

Bestil skræddersyede førstehjælpskursus

Vi skræddersyer førstehjælpskurset så det netop er tilrettelagt jeres specialer f.eks. læge- og speciallægeklinikker, tandlægeklinikker, fysioterapeuter, kiropraktorer og privatpraktiserende psykologer.

Kurserne sikrer at jeres praksis kan varetage førstehjælp og genoplivning som beskrevet i den Danske Kvalitetsmodel for akkreditering.

Vi kan tilrettelægge et kursus der passer præcis til jeres klinik. Vores erfarende instruktører er specialister i at omsætte teori til et praktisk niveau, så I har de bedste forudsætninger for at være klædt på til en nødsituation. 

Vores Paramedicinere kan undervise i brugen af akutmedicin, maske-pose ventilation, hjerterytmer – herunder stødbar/ikke stødbar hjerterytme. 

Kursisten bliver bl.a. i stand til selvstændigt, og sammen med andre, at yde førstehjælp til en person uden bevidsthed, med og uden normal vejrtrækning.

Dette opnås ved hjertemassage og brug af hjertestarter (AED)

Kort sagt – alt hvad I kan komme ud for af nødsituationer blandt personalet eller jeres patienter.

Vi bistår med professionel rådgivning så I får det mest relevante kursus, til netop jeres speciale.

akkriditering førstehjælp til akkriditering - praksis

Førstehjælpskursus forSundhedspersonale

Livsvigtig Uddannelse

Hos Lifeaid forstår vi vigtigheden af specialiseret førstehjælpsuddannelse for sundhedsfagligt personale.

Vores kursus er designet til at styrke kompetencerne hos personale som sousassistenter, SOSU-hjælpere, sygeplejersker, og lægepraksispersonale, især i akutte situationer.

Vi fokuserer på områder som anatomi, fysiologi, ABCDE-modellen, effektiv informationssamling og -formidling, samt træning i genoplivning ifølge de nyeste retningslinjer. Deltagerne vil også lære om hurtig beslutningstagning, samarbejde, og rollefordeling ved akut patienthåndtering.

Kontakt os for at skræddersy et kursus, der opfylder jeres specifikke behov indenfor sundhedssektoren.

Førstehjælpskursus for Sundhedsfagligt Personale
Paramedics doing cardiopulmonary resuscitation in ambulance car

Instruktører med erfaringer fra virkeligheden

Bliv undervist af ambulancereddere som til dagligt arbejder i pressede situartion og ved hvordan det er, at stå alene med akutte patienter og hjertestop i ambulancetjenester.

LifeAid kan afholde alle førstehjælpskurser med uddannelsesplaner, udbudt af Dansk Førstehjælpsråd.

Vi kan desuden skræddersy et førstehjælpskursus til netop det I ønsker.

Vores brede erfaring indenfor førstehjælp, gør det muligt at undervise i specifikke emner præcis til jeres erhverv eller virksomheds type.

Kontakt os nu for spørgsmål eller tilbud.

Førstehjælpkurser til sundhedspersonale

Basal førstehjælp til akkreditering 4 timer
Online førstehjælpskursus 90 min
Førstehjælpskursus til Tandlæger 5 timer
Førstehjælpskursus til fysioterapeuter og Kiropraktorer 5 timer
Førstehjælpskursus for sundhedspersonale 8 timer
Førstehjælpskursus for sundhedspersonale 12 timer
Elementær brandkursus 2-3 timer

Hvorfor skal Sundhedsfagligt Personale lære at Yde Førstehjælp?

Sygeplejersker, Sosuassistenter, kiropraktorer, tandlæger og fysioterapeuter har en vigtig rolle i sundhedsvæsenet og kan ofte stå i situationer, hvor førstehjælpsfærdigheder er afgørende. 

Vores kurser sikrer, at sundhedsfagligt personale er forberedt, selvsikre og i stand til at yde vital førstehjælp, hvilket øger chancerne for positive patientresultater i akutte situationer.

Her er nogle nøglegrunde til, hvorfor de bør være uddannede i førstehjælp.

 
Redder Liv

Sundhedsfagligt personale er ofte de første på stedet i en nødsituation. Deres evne til at yde effektiv førstehjælp kan gøre forskellen mellem liv og død.

Patienternes Sikkerhed og Tilliden

I deres praksis kan der opstå akutte medicinske situationer, såsom allergiske reaktioner, besvimelser eller hjertestop. At kunne yde førstehjælp er afgørende for patienternes sikkerhed.

Patienter føler sig mere trygge, når de ved, at deres sundhedsudbyder er uddannet i førstehjælp. Dette styrker patientforholdet og tilliden.

Evnen til at yde førstehjælp forstærker tilliden mellem patienter, pårørende og sundhedsfagligt personale

Forebyggelse af Komplikationer

Hurtig og korrekt førstehjælp kan forhindre situationen i at forværres, især i tilfælde af skader, der opstår under behandlingen.

Skal sundhedspersonale kunne førstehjælp?

Ifølge Arbejdstilsynets skal arbejdsgivere sikre, at medarbejdere, som har været involveret i en voldsepisode, har adgang til både fysisk og psykisk førstehjælp. Dette gælder både for de direkte udsatte for vold og for vidner til voldsepisoder. Arbejdsgiveren skal udpege personale til at varetage førstehjælpen, og disse personer skal have nødvendig oplæring og tilgængeligt førstehjælpsmateriel. Medarbejderne skal desuden være informeret om arbejdspladsens foranstaltninger vedrørende førstehjælp. For mere information, kan du besøge Arbejdstilsynet.

Professionelt Ansvar

Som sundhedsprofessionelle forventes det, at de kan håndtere medicinske nødsituationer. Det er en del af deres professionelle ansvar over for patienterne.

Juridiske Krav

I nogle lande og regioner er det et juridisk krav, at sundhedsprofessionelle, herunder Sygeplejersker, Sosuassistenter,  kiropraktorer, tandlæger og fysioterapeuter, er uddannede i førstehjælp.

Samarbejde med Andre Sundhedsprofessionelle

At kunne yde førstehjælp og kommunikere effektivt med præhospitalt personale i nødsituationer er vigtigt for en integreret sundhedspleje.

Opdateret Viden og Færdigheder

Førstehjælpsuddannelse sikrer, at de holder sig ajour med de seneste retningslinjer og teknikker. Hurtig og korrekt førstehjælp kan reducere sværhedsgraden af skader og være afgørende for patientens overlevelse samt fremskynde helingsprocesser og genoptræning.

Sundhedsfagligt personale skal være opdateret med de nyeste retningslinjer og teknikker for at yde den bedst mulige pleje.

Etiske Overvejelser

Som sundhedsudbydere har de en etisk forpligtelse til at yde den bedst mulige pleje og beskyttelse til deres patienter, hvilket inkluderer evnen til at reagere korrekt i nødsituationer. At være uddannet i førstehjælp er altså ikke kun vigtigt for at kunne reagere på akutte situationer, men også for at opretholde et højt niveau af patientpleje og professionel praksis.

Forbedrer Samarbejde og Kommunikation

Vores kurserne fokuserer også på rollefordeling og effektiv kommunikation, som er afgørende i akutte situationer.

LifeAid består af ambulancereddere

Personerne bag LifeAid er ambulancereddere og eksperter i at redde liv.

Vi tilbyder derfor kun førstehjælpkurser, hjertestartere og tilbehør i den bedste kvalitet og som vi ved virker af erfaring.

Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi er stolte af at være medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere. DIN sikkerhed for en sikker og funktionsdygtig hjertestarter!

Indkøbskurv
Scroll to Top

Bestilling af førstehjælpskursus

Udfyld formularen med dine informationer.
Du vil efterfølgende blive kontaktet med henblik på nærmere aftale.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Ring til os

71 96 71 76