Førstehjælp for sundhedspersonale
"Specialiseret Førstehjælpskursus for Sundhedspersonale" ✚
Førstehjælp for sundhedspersonale
Kurset henvender sig til Sygeplejersker, Sosu-assistenter og Sosu-hjælper som arbejder på et plejecenter, i psykiatrien, specialpraksis eller i hjemmeplejen. Vores kursus tager udgangspunt i vurderingsteknikker MABCDE-modellen, metoder til indsamling og formidling af information, og træning i genoplivning i overensstemmelse med de nyeste retningslinjer. Dette opnås ved hjertemassage og brug af hjertestarter (AED), ventilationsudstyr og sug.
Lær Hurtig Beslutningstagning og Samarbejde i Førstehjælpsuddannelse
Vi fokuserer på hurtig beslutningstagen, effektivt samarbejde og rollefordeling i akutte situationer. Med praktisk træning og simulationer, understøtter vi udviklingen af færdigheder til at håndtere en bred vifte af akutte scenarier, herunder den medicinsk vågne patient, den medicinsk konfuse og bevidstløse patient.
Få praktisk erfaring med MABCDE-modellen, genoplivning og meget mere.
Vi tilbyder og skræddersyr førstehjælpskurser målrettet jeres behov som sygeplejerske, Sosuassisten og Sosuhjælper, så I er forberedt til at yde effektiv førstehjælp i kritiske situationer.
Under kurset bliver I taget ind under vingerne af erfarne instruktører, der alle har en baggrund i det danske beredskab. Størstedelen af instruktørerne er autoriserede ambulancebehandlere eller paramedicinere og fungerer fuldtid i redningsberedskabet.
Vores instruktører er specialister i at omsætte teori til et praktisk niveau, så jeres personale har de bedste forudsætninger for at kunne bruge disse nye førstehjælpsfærdigheder i dagligdagen.
Vores Paramedicinere kan inddrage relevante mediciner eller udstyr til akut sygdomme. Dette værende sig eksempelvis Adrenalin til allergiske reaktioner eller brugen af maske-pose ventilationsudstyr, hjerterytmer – herunder stødbar/ikke stødbar hjerterytme eller teknikker til standsning af blødning.
Kurset sikrer at jeres personale kan varetage jeres borge på en professionel måde i alle akut situartioner, som kan opstå når man arbejde som sundhedsperson.
Indhold:
✓ MABCDE- som vurderings værktøj
✓ SAMPLER- til videns indsamling
✓ ISBAR til overlevering af den akuttepatient til præhospital personale
✓ Træning i genoplivning
✓ Brug af AED/hjertestarter
✓ Luftvejshåndtering og brug af ventilationsudstyr
✓ Undervisningen forløber med teori / praktik / gruppearbejde og patientsimulationer.
✓ Trænes i hurtig beslutningstagen, samarbejde og rollefordeling ved akut patienthåndtering.
✓ Trænes ift. til den medicinsk vågne patient, den bevidstløse patient, den hjertesyge patient, patienten med lavt blodsukker og den septiske patient.
✓ Basal førstehjælp til Akkreditering
Tilvalgskursus: Førstehjælp ved sygdomme
✓ Sukkersyge
✓ Krampe/epilepsi
✓ Astma
✓ Kronisk bronkitis, KOL,
✓ Alvorlig allergisk reaktion
✓ Sygdomme med akutte smerter i maveregionen
✓ Lettere besvimelse og dehydrering
Særtillæg
✓ Dele af af “Førstehjælp ved ulykker
✓ Førstehjælp ved større ulykker i trafikken, på arbejdspladsen, derhjemme samt ved pludseligt opståede mindre ulykker. Håndtere el- og drukneulykker
✓ Gennemgang og førstehjælp til anafylaksi inkl. brug af EpiPen og Adrenalin I.M.
✓ Gennemgang og førstehjælp til relevante differentialdiagnoser til anafylaksi, herunder astmaanfald, hyperventilation, kramper og vasovagal synkope.
1. Førstehjælpskurset for sundhedspersonale
Med dette kursus vil du blive udstyret med færdighederne til at reagere effektivt på en lang række medicinske nødsituationer, der kan forekomme i hjemmeplejen og præhospitalt. Du vil lære at identificere og håndtere akutte medicinske tilstande, lige fra hjertestop til alvorlige skader. Denne uddannelse styrker din evne til hurtigt at vurdere situationen, træffe informerede beslutninger og samarbejde effektivt med kollegaer og nødhjælpspersonale, hvilket sikrer, at du kan yde optimal pleje under pressede forhold.
Vi medbringer alt det nødvendige udstyr, der skal bruges til at afvikle kurset, såsom dukker, tæpper, hjertestartere mm.
2. Førstehjælpsinstruktører med erfaringer fra virkeligheden
For at sikre dig det bedste udbytte af kurset, er størstedelen af vores instruktører uddannet ambulancereddere. Men som minimum er du som kunde garanteret en instruktør med bred erfaring fra det danske redningsberedskab – fx en politimand eller en brandmand. Det giver dig altid en instruktør, som kan omsætte teori i førstehjælpskurset til et praktisk niveau.
3. Kursus bevis
Der udstedes som minimum et gyldigt førstehjælpsbevis på for 4 timers basisuddannelse, jf. Dansk Førstehjælpsråd, pr. deltager.
Gyldighed: 24 mdr.
4. Uddannelsesplan
Uddannelsesplanen kan du læse meget mere om. Se Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesordning
5. Placering
Undervisningen kan foregå på hverdage eller i weekender – både om dagen eller i aftentimerne. Undervisningen foregår i jeres lokaler.
Efter nærmere aftale kan vi sørge for lokale. Vær dog opmærksom på, at udgiften for lokaleleje tillægges kursusprisen.
I særlige tilfælde kan kørselstillæg forekomme. Tillæg for kørsel vil blive nævnt i tilbuddet inden accept. Et eksempel på kørselstillæg kan være, hvis en specifik ønsket instruktør til et kursus skal køre langt. Kørselsgebyret følger SKAT’s takster.
Førstehjælp for sundhedspersonale
Førstehjælpskursus målrettet Sygeplejersker, Sosu-assistenter og Sosu-hjælper som arbejder på et plejecenter, i psykiatrien, specialpraksis eller i hjemmeplejen.
Fokus på systematisk tilgang til patienter og samarbejdet imellem sundhedspersonale.
- Varighed: 8 timer
- Antal deltagere: 16 Personer
- Sprog: Dansk/engelsk
-
Pris pr. hold for et helt kursus: 10.612 DKK
8490 DKK ekskl moms.
Udtagelser fra tidligere deltagere
Kontakt os i dag
Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 96 71 76 eller udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig.