Defibtech Lifeline View AED

19.125 kr. (15.300 kr. ekskl moms.)

Den ekstremt brugervenlige hjertestarter fortæller dig ikke kun hvad du skal gøre i den stressede situation, men visualiserer hele processen for dig, på dens smarte HD Farveskærm.

Så kan du redde liv i trygge hænder.

Lifeline VIEW er blandt de hurtigste hjertestartere på markedet til at analysere og afgive stød ved et hjertestop.

Lifeline VIEW har vundet priser på det amerikanske marked for sin brugervenlighed og ergonomiske design. Det er den eneste hjertestarter uden låg eller dæksel, hvilket gør at den ekstremt hurtigt kan betjenes i en nødsituation.

Delbetaling
638 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.125 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 638 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.125 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

HD Fuld-farve interaktiv videoskærm.

Defibtech Lifeline VIEW guider ved hjælp af dansk stemme- og videovejledning. Dette gør Lifeline VIEW ideel i støjende miljøer. Skærmen giver trinvis vejledning gennem hjerte- lungeredningen og afgivelse af stød.

Indbygget metronomen.

Ved hjertemassage hjælper maskinens indbyggede metronom førstehjælperen med at holde den rette frekvens, og fortæller hvornår det er tid til at give indblæsninger.​

Er hjertestarteren klar til brug?​

Når et hjertestop opstår, er sekunder dyrebare. Du skal være sikker, på at din hjertestarter​ er klar til brug. Andre hjertestartere på markedet signalerer kun gennem stemme, at der er et problem. Lifeline VIEW “One-Touch status” skærm giver dig alle nødvendige informationer, samt fortæller om enheden er opdateret og i orden, uden at tænde for den.

Robust og holdbar.

Defibtech Lifeline VIEW er testet mod hårde stød og kan modstå påvirkning på mere end 450 kg. Maskinen er modstandsdygtig over for støv og vand indtrængen, ud fra IP55 klassificeringen. Den er testet ud fra militære standarder til at kunne fungere under kraftig påvirkning, såsom ombord på helikoptere og både.

Intet låg eller bevægelige dele.

I en nødsituation kan selv de letteste ting blive besværlige og være med til at forsinke førstehjælpen. Lifeline VIEW er enkelt designet uden låg eller bevægelige dele, som kan forsinke en redning. Lifeline VIEW har vundet flere priser for sit innovative design på det amerikanske marked.

8 års garanti.

Hjælp Til Liv køber Lifeline VIEW AED direkte fra den danske distributør. Det betyder at du kan være sikker på, at den har dansk stemme og ikke mindst at du får 8 års garanti fra købsdato. ​

Nem at vedligeholde og opgradere.

Mange hjertestartere kræver vedligeholdelse. Men ikke Lifeline VIEW. Med få klik på maskinen viser den oplysninger om vedligeholdelse, hvis dette er nødvendigt. Maskinen har desuden indbygget videohjælp, med trin for trin vejledning for vedligeholdelse. Proaktiv rapportering overvåger status for enheden og dens komponenter.

Når der kommer nye retningslinier for genoplivning, kan maskinen opdateres hvor den er opsat. Det er derfor ikke nødvendigt at sende maskinen væk fra dér, hvor den gør en forskel.

 

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Find alle vores hjertestartere her.

Specifikationer

  • IP værdi: IP55
  • Batterikapacitet: 125 stød / 8 time
  • Batterilevetid: 4 år
  • Elektrodelevetid 2 år
  • Selvtest: Daglig, ugentlig, månedlig
  • Opladningstid < 4 sekunder
  • Driftstemperatur: 0o-500 (-20o- i en time)
  • Energi: Voksen: 150 joule
  • Mål: 18,5 x 24 x 6

Driftsomkostninger

  • Elektroder udskiftes hvert 2. år til vejl. pris: 636,00 inkl. moms Batteri udskiftes hvert 4 år. til vejl. pris 2.075,00 inkl. momsTotal omkostning over 4 år: 3.347,00 inkl. moms

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top