Bexen Cardio Reanibex 100 bæretaske

1.033,75 kr. (827 kr. ekskl moms.)

Bexen Cardio Reanibex 100 bæretaske

Fordele:

Varenummer 410018756 Kategori

Bexen Cardio Reanibex 100 bæretaske

Bexen Cardio Reanibex 100 bæretasken er designet specielt til sikker opbevaring af Bexen Cardio Reanibex 100 hjertestarteren. Tasken er praktisk og beskyttende mod stød og snavs. Med et praktisk strop kan tasken hænges på væggen – og den er desuden nem at have med på tur eller i tilfælde af hjertestop. Hjertestartertasken er lavet af et stærkt materiale og formet specielt til hjertestarteren. Den røde farve gør det nemt altid at finde hjertestarteren. På forsiden af tasken kan man se status af hjertestarteren igennem tasken, så man altid ved at hjertestarteren er klar til brug.

Egenskaber af Reanibex 100 tasken

En særlig fordel ved tasken er, at man kan se hjertestarterens status gennem forsiden af tasken. Dette gør det altid nemt at kontrollere, om hjertestarteren er klar til brug.

Den rød farve på tasken gør det nemt at spotte hjertestarteren i enhver situation. Uanset om du er på tur, i bilen eller i campingvognen, vil denne praktiske og beskyttende bæretaske være en pålidelig ledsager til din Reanibex 100 hjertestarter.

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Find alle vores hjertestartere her.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top