Cabix indendørs hjertestarterskab

2.485 kr. (1.988 kr. ekskl moms.)

Indendørs hjertestarterskab med alarm og batteriindikator

Cabix hjertestarterskabe er designet med henblik på at tilbyde mere end bare opbevaring. Cabix hjertestarterskabe er udviklet med vægt på synlighed, tilgængelighed og hurtig adgang – da hvert sekund tæller ved hjertestop.

En hjertestarter skal altid være klar til brug – og et hjertestarterskab skal understøtte dette. Cabix arbejder kontinuerligt på at udvikle mere intelligente skabe, der gør det lettere at overvåge hjertestarteren. På den måde kan fejl ved hjertestarteren opdages i tide, og liv reddes. Samtidig minimeres den tid, der skal bruges på at holde øje med skab og hjertestarter.

Cabix hjertestarterskabe er udviklet i et moderne nordisk design, så det passer ind i forskelligartede miljøer.

Fordele ved Cabix Indoor hjertestarterskab
  • Integreret skiltning: Refleksmarkeringer på siderne og førstehjælpsvejledning på fronten er integreret i skabets design.
  • Alarm: Når skabet åbnes lyder en kraftig alarm, som skaber opmærksomhed ved et nødstilfælde.
  • Synlighed: Den store rude giver fuld synlighed til hjertestarteren, så man nemt kan se status på selvtest.
  • Miljøvenligt: Skabet er lavet i det miljøvenlige og stærke materiale Airpop, der bl.a. bruges til cykelhjelme.
  • Let adgang: Den magnetiske lukning gør det let at åbne skabet og få adgang til hjertestarteren.
  • Strømbesparende: Specialudviklet strømbesparende elektronik i skabet sikrer, at batterierne kan holde i op til fem år.
  • Batteriindikator: Blinkende LED lys på fronten signalerer, når skabets batterier skal udskiftes.

Skabet er let at montere, og der medfølger målskitse samt monteringssæt til alle vægtyper.

Specifikationer

Dimensioner (BxHxD): 39,5 x 54,3 x 25,7 cm
Vægt: 2,1 kg
Strøm: 4 x AA batterier
Farve: Mørkegråt

Indendørs hjertestarterskab med overvågning, alarm og klimasystem

Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sørger for, at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet og er klar til brug. Hvis der opstår fejl på hjertestarteren, giver skabet besked herom.

Cabix Outdoor er oplyst fra alle sider. Denne øgede synlighed er med til at skærpe folks bevidsthed om hjertestarterskabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det, som kan være af afgørende betydning ved hjertestop.

Øget synlighed

Integreret skiltning og lysende AED logoer giver øget synlighed, som er med til at skærpe folks bevidsthed om skabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det.

Æstetisk design

Dansk designet skab i et funktionelt og moderne design, så det passer ind i forskelligartede miljøer. Skabet er produceret i Danmark.

Strømbesparende teknologi

Unik og innovativ isolering kombineret med strømbesparende teknologi sikrer lave driftsomkostninger og minimerer belastningen på miljøet.

Overvågning

Intelligent styret overvågningsteknik afgiver både akustisk og visuel alarm, såfremt der er fejl på skabet, fejl på hjertestarteren eller hvis hjertestarteren bliver fjernet fra skabet.

Alarm

Når skabet åbnes, lyder en høj tone, som skaber opmærksomhed ved et nødstilfælde og henleder omgivelsernes opmærksomhed på en krisesituation.

Klimasystem

Indbygget klimasystem fjerner fugt og sørger for at hjertestarteren opbevares under de anbefalede temperaturer, så den altid er klar til brug.

Specifikationer

Mål: (BxHxD): 38,5 x 52 x 30 cm
Vægt: 5,7 kg
Spænding: 230 volt
Strømforbrug: Max 60 W
Farver: GrønHvid

Læs mere om Cabix.

 

Indkøbskurv
Scroll to Top