Cabix Udendørs hjertestarterskab med overvågning. Grøn

8.000 kr. (6.400 kr. ekskl moms.)

Udendørs hjertestarterskab med overvågning, alarm, lys, varme, klimastyring og strømbesparende teknologi.

Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sikre at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet – og er klar til brug. Skabet er oplyst fra alle sider. Den øgede synlighed er med til at skærpe folks bevidsthed om hjertestarterskabets placering.

Kan anvendes til alle hjertestartere på markedet.

Delbetaling
267 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.000 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 267 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Cabix udendørs hjertestarterskab med overvågning, alarm og klimasystem

Cabix Outdoor er udviklet med teknologi, der sørger for, at hjertestarteren altid opbevares under de anbefalede forhold og samtidig overvåger, om hjertestarteren er anbragt i skabet og er klar til brug. Hvis der opstår fejl på hjertestarteren, giver skabet besked herom.

Cabix Outdoor er oplyst fra alle sider. Denne øgede synlighed er med til at skærpe folks bevidsthed om hjertestarterskabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det, som kan være af afgørende betydning ved hjertestop.

Øget synlighed

Integreret skiltning og lysende AED logoer giver øget synlighed, som er med til at skærpe folks bevidsthed om skabets placering – og minimere tiden brugt på at lede efter det.

Æstetisk design

Dansk designet skab i et funktionelt og moderne design, så det passer ind i forskelligartede miljøer. Skabet er produceret i Danmark.

Strømbesparende teknologi

Unik og innovativ isolering kombineret med strømbesparende teknologi sikrer lave driftsomkostninger og minimerer belastningen på miljøet.

Overvågning

Intelligent styret overvågningsteknik afgiver både akustisk og visuel alarm, såfremt der er fejl på skabet, fejl på hjertestarteren eller hvis hjertestarteren bliver fjernet fra skabet.

Alarm

Når skabet åbnes, lyder en høj tone, som skaber opmærksomhed ved et nødstilfælde og henleder omgivelsernes opmærksomhed på en krisesituation.

Klimasystem

Indbygget klimasystem fjerner fugt og sørger for at hjertestarteren opbevares under de anbefalede temperaturer, så den altid er klar til brug.

Specifikationer

Mål: (BxHxD): 38,5 x 52 x 30 cm
Vægt: 5,7 kg
Spænding: 230 volt
Strømforbrug: Max 60 W
Farver: GrønHvid

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Indkøbskurv
Scroll to Top