Mund til mund-maske som nøglering

16 kr. (12,80 kr. ekskl moms.)

Mund til mund maske som nøglering

Åndedrætsmaske til brug ved hjerte-/lungeredning

Ideel til som nøglering eller på tasken i hjertestarteren, førstehjælpstasken, bagagerummet i bilen, tur tasken i kajakken etc.

Fordele

  • Lille og nemt at have med
  • Envejsventil
  • Passer til både voksne og børn
  • Kan fikseres med elestikkker
  • Billig
Varenummer 010102 Kategorier ,

Mund til mund-maske som nøglering

Mund til mund maske til sikker ventilation under HLR

Mange personer har ikke lyst til at give mund-til-mund til fremmede personer de ikke kender. Undgå dette ved at bruge mund til mund masken

Mund til mund masken er udstyret med envejsventil som yder god beskyttelse under HLR (Hjerte-/Lungeredning). Envejsventilen filtrerer “retur luften” fra den bevidstløse under mund til mund. Risikoen for at der overføres bakterier mellem behandler og patient er dermed svært formindsket.

Mund til mund masken er lavet af transparent platik, så opkast og blod fra den kollapsede person kan ses. Masken er udstyret med elastikker i siderne til ørene, så den holdes omkring hovedet på den bevidstløse. Trods elastikken skal plastikken holdes ned og tæt til munden på den bevidstløse under brug.

Kommer i en kommer lille nøgleringspose, som gør at masken er beskyttet i dagligdagen. Nøgleringen kun du med fordel placere sammen med dine hus- og bilnøgler. Så er du altid klar til at give effektiv hjerte-lunge-redning til personer med hjertestop – uanset om de er fremmede eller ej.

Mund til mund-masken gør dig i stand til at give indblæsninger (mund-til-mund metoden) ved hjertestop uden at komme i direkte kontakte med personen.

Masken er én gang, og skal kasseres efter brug.

Passer til både voksne og børn.

Mund til mund nøgleringen er ideel til tasken i hjertestarteren, førstehjælpstasken, bagagerummet i bilen, tur tasken i kajakken etc.

Vil du se flere varer af førstehjælpsudstyr kan du finde det her: Førstehjælpsudstyr

Læs mere om at redde liv hos Dansk Råd for Genoplivning.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top