Nihon Kohden Cardiolife bæretaske

861 kr. (688,80 kr. ekskl moms.)

Nihon Kohden Cardiolife bæretaske

Fordele:

Varenummer DAC-2100-1 Kategorier ,

Nihon Kohden Cardiolife bæretaske

Nihon Kohden bæretasken er designet specielt til sikker opbevaring af Cardiolife AED-3100 hjertestarteren. Tasken er praktisk og beskyttende, og den sikrer effektiv beskyttelse af hjertestarteren mod vand, snavs og stød. Med et praktisk håndtag kan tasken hænges på væggen – og den er desuden nem at have med på tur eller i tilfælde af hjertestop. Hjertestartertasken er lavet af et stærkt materiale og formet specielt til hjertestarteren. Den orange farve gør det nemt altid at finde hjertestarteren. På forsiden af tasken kan man se status af hjertestarteren igennem tasken, så man altid ved at hjertestarteren er klar til brug.

Egenskaber af Nihon Kohden Cardiolife tasken

En særlig fordel ved tasken er, at man kan se hjertestarterens status gennem forsiden af tasken. Dette gør det altid nemt at kontrollere, om hjertestarteren er klar til brug.

Den orange farve på tasken gør det nemt at spotte hjertestarteren i enhver situation. Uanset om du er på tur, i bilen eller i campingvognen, vil denne praktiske og beskyttende bæretaske være en pålidelig ledsager til din Nihon Kohden hjertestarter.

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Find alle vores hjertestartere her.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top