Philips HS1 hjertestarter 

10.349 DKK (8.279 DKK ekskl moms.)

Verdens mest solgte hjertestarter!

Philips HS1 AED tænder ved at trække i håndtaget. Hvis stød er påkrævet, kan Philips HS1 lade op og afgive stød på blot 8 sekunder fra hjertestarteren er tændt. Den er derfor blandt de hurtigste på markedet til netop at oplade.  Netop tiden, er jævnfør de seneste genoplivnings guidelines, det der markant øger chancen for overlevelse.

Philips HS1 har tydelig dansk stemmeguide, der guider førstehjælperen trinvist igennem førsthjælpen.

Leveres inkl. “Slim” taske.

Tilgængelig på restordre

Delbetaling
345 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.349 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 345 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.349 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Nem at betjene

Philips HS1 hjertestarter har en klar og naturlig dansk stemme, som vejleder førstehjælperen med detaljerede instruktioner direkte under brugen, herunder også unik vejledning i HLR. For at få ekstra hjælp under hjertemassagen (CPR) trykkes på den blinkende blå knap. Herved får brugeren direkte hjælp til at opnå fulf kontrol over situationen og forløbet.

Klar til brug

Heartstart HS1 hjertestarter tester automatisk sig selv dagligt, ugentligt og månedligt og underretter dig, hvis den finder et problem. Disse test overvåger mange af defibrillatorens hovedfunktioner, inklusive batterikapacitet, beredskab af kassette med elektroder.

Endvidere køres en selvtest hver gang en kassette med elektroder sættes i. Du bliver advaret, hvis der bliver fundet et problem. Hjertestarterens grønne lampe fortæller, om den er klar til brug. Hvis det ikke er tilfældet binker i-knappen for at gøre dig opmærksom på et problem.

Unikke egenskaber 

Hearstart HS-1 er så sikker i brug, at også børn kan stødes. Når kassetten med SMART elektroder til spædbørn/børn er sat i, reduceres defibrilleringsenergien fra en voksendosis på 150 joule til 50 joule, og der gives HLR anvisninger, som er optimale for spædbørn/børn.

Specifikationer

  • IP værdi: IP21
  • Batterilevetid: 4 år
  • Elektrodelevetid 2,5 år
  • Tid fra tændt og til stød – 8 sekunder.
  • Energi: Voksen: 150 joule
  • Batterikapacitet 4 timer eller 200 stød.
  • Dimensioner: B21 x L19 x H7 cm.
  • Vægt: 1,5 kg

Driftsomkostninger

Elektroder udskiftes hvert 2. år til vejl. pris: 745,00 inkl. moms

Batteri udskiftes hvert 4 år. til vejl. pris 1.772,00 inkl. moms

Total omkostning over 4 år: 3.262,00 inkl. moms

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen