Powerheart G3 Pro Batteri fra Cardiac Science

4.123 kr. (3.298,40 kr. ekskl moms.)

Cardiac Science Powerheart G3 Pro batteri

Passer til Cardiac Science Powerheart G3 Pro hjertestarter. Batteriet kaldes også for IntelliSense Lithiumbatteri type 9145.

Holdbarhed: ca. 
5 år under ideale omstændigheder
Garanti: 4 år efter tilslutningsdato
Hjertestarter: Cardiac Science Powerheart G3 Pro

Varenummer 9145 Kategorier ,

Powerheart G3 PRO batteri

Cardiac Science Powerheart G3 Pro batteri passer til Powerheart G3 PRO (9300P)

Cardiac Science-batterier er nemme at udskifte selv. En selvtest starter umiddelbart efter, at batteriet er udskiftet. Vær opmærksom på at hjertestartertyperne Powerheart G3 Pro og Powerheart G3 Plus ikke bruger ikke det samme batteri:  9145 er beregnet til G3 Pro

Hvis batteriet i din Cardiac Science hjertestarter er tømt, vil hjertestarteren angive ‘lavt batteriniveau’, når den åbnes. Når låget er åbent, vises batteristatus med LED-lys. Når batteriet er fuldt opladet, lyser grønne lamper, og kun en rød LED lyser, når batteriet er svagt. Når hjertestarteren er lukket, lyder der et lydsignal, og statusindikatoren vil være rød. Når hjertestarteren giver dette signal, er der stadig kapacitet til cirka 10 stød tilbage. Hjertestarteren vil fortsætte med at signalere, at batteriet skal udskiftes i lang tid. Hvis denne udskiftning ikke udføres, vil batteriet til sidst være helt tomt. Statusindikatoren forbliver rød, men der er ikke længere lydsignal. Desuden tænder hjertestarteren ikke længere, når låget åbnes. Du vil derfor ikke længere høre ‘lavt batteriniveau’, og ingen LED-lys vil lyse. Sørg derfor for at udskifte batteriet i god tid, så du ikke står uden din hjertestarter i en nødsituation.

Garanti på Powerheart G3 Pro batteri:

Du får 4 års garanti på batteri. Garantien gives fra den dato, hvor batteriet er installeret. Vi anbefaler derfor at skrive denne dato ned på batteriet med en tusch eller på et klistermærke. Cardiac Science Powerheart G3 pro-batteriet er installeret i bunden af ​​hjertestarteren. Efter installation af batteriet vil hjertestarteren udføre en selvtest. Ved en vellykket selvtest bliver statusindikatoren grøn. Ellers kan du åbne hjertestarteren og lytte til stemmen for at få instruktioner.

Egenskaber af Powerheart G3-batteriet:

  • Dato på batteriet: produktionsdato
  • Sammensætning: Li/SO2
  • Holdbarhed: ca. 5 år ved optimal opbevaring af hjertestarteren i standby.
  • Garanti: 4 år efter tilslutning
  • Opbevares optimalt ved en temperatur mellem: 0°C – 50°C
  • Type: 9145
Vægt 1 kg

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top