Powerheart™ G5 batteri fra Cardiac Science

3.936 kr. (3.148,80 kr. ekskl moms.)

Powerheart G5 hjertestarter

Batteri til Cardiac Science Powerheart G5 hjertestarter.

Garanti: 4 år efter tilslutningsdato
Hjertestarter: Cardiac Science Powerheart G5

Powerheart G5 batteri

Cardiac Science Powerheart G5 batteri sættes i på bagsiden af hjertestarteren. G5-batteriet kan presses i indtil du hører et klik. Efter at batteriet er tilsluttet, begynder hjertestarteren en selvtest og derefter viser indikatoren “Rescue Ready” grøn og klar til brug.

Aflæsning af status/kapacitet af Cardiac Science G5-batteriet:

På statusindikator på hjertestarteren ses 5 bjælker for batterikapacitet. Når en grøn LED lyser i baren, er der tilstrækkelig kapacitet og du behøver ikke at gøre noget. Hvis en rød LED er synlig, er der utilstrækkelig kapacitet, og Powerheart G5-batteriet skal udskiftes. G5-batteriet kan levere minimum 250 stød. Brugstiden er 16 timer ved en temperatur mellem 20°C og 30°C.

Batteriets levetid afhænger af typen, hjertestarterindstillinger, faktisk brug og miljøforhold. Er disse ikke optimale eller har din hjertestarter været brugt en eller flere gange? Så vil batteriet holde mindre end 4 år.

Garanti på Powerheart G5-batteriet:

Batteriet i Powerheart G5 hjertestarteren holder i 4 år og har desuden 4 års garanti fra isætningsdatoen. Garantien udstedes fra den dato, hvor batteriet er installeret. IntelliSense®-batteriet gemmer automatisk batterilevetiddata. Denne historie kan nemt læses via hjertestarter Manager Software. På baggrund heraf kan det altid afgøres, om et garantikrav er berettiget.

Egenskaber af Cardiac Science G5-batteriet:

  • Dato på batteriet: produktionsdato
  • Sammensætning: Li/SO2
  • Opbevares ved temperatur: 20°C – 30°C (langsigtet)
  • Opbevares ved temperatur: -30°C – 65°C (kortsigtet)

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top