PRESTAN™ AED PLUS Træner – 4 Pak – Hjertestartertræner

10.745 kr. (8.596 kr. ekskl moms.)

Denne hjertestartertræner fra Prestan™ er den ideelle træner for førstehjælpsinstruktøren. Det unikke Pad Sensing System registrerer automatisk , når hver pude er placeret på træningsdukken. Dette simulerer en live øvelse og giver mulighed for en mere realistisk uddannelse.

Samtidig er det ikke nødvendigt for instruktøren at betjene træneren via fjernbetjening, hvilket giver overskud til at koncentrere sig omkring kvalitets HLR.

Elektrode udskiftning er overkommelig og let . Bare udskift elektroden og ikke ledningen. Prestan trænere har et unikt designet elektrode klæbemiddel , der klæber og passer godt til enhver dukke på markedet. Du slipper for at beskadigede dine elektroder og rengøring efter klæbemiddel på dine træningsdukker. Elektroderne holder til +50 påklædninger pr. sæt.

Træneren har tydelig og selvsikker stemmeguide, der også hjælper kursisten med at holde takten ved brystkompressioner.

Udstyret med en tydelig Dansk stemmeguide og mulighed for at skifte til Engelsk tale v.h.a en enkelt knap.

Delbetaling
359 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.745 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 359 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.745 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

PRESTAN AED PLUS  – Hjertestartertræner er nem at opdatere med nuværende CPR-retningslinjer og sprog. Der er mulighed for at tilkøbe en fjernbetjening, der er tilgængelig for instruktører, der foretrækker denne funktion. En enkelt fjernbetjening styrer flere AED Trainers inden for sin rækkevidde.

Prestan Professional AED PLUS Trainer har indarbejdet mange af de funktioner, der findes på en række hjertestartere, hvilket gør dette til et perfekt valg for at demonstrere, hvordan en AED fungerer, uanset hvilket mærke dine kursister er vant til fra f.eks. arbejdspladsen. Underviser både fuld- og semiautomatiske hjertestartere, samt mulighed for børnetilstand. Hurtigt skift mellem barn og voksen trænings sekvens ved blot at trykke på en knap.

Træneren har et praktisk letvægtsdesign for nem transport. Valgfri fjernbetjening til rådighed. Skift mellem engelsk og dansk. Bruger 4 x C-batterier, som ikke er inkluderet.

Prissat til at passe til enhver instruktørs budget. Softwaremodulet giver mulighed for at opdatere både retningslinjer og sprog, hvis de ændrer sig i fremtiden. Du behøver ikke købe en ny træner med nye retningslinjer når de udgives.

Elektroderne bruger et silikonebaseret klæbemiddel, der muliggør nem påføring og fjernelse, hvilket reducerer skader på førstehjælpsdukker forårsaget af andre klæbemidler. Elektroderne vil holde til mindst +50 påføringer og kan bruges på enhver manikin. Dette gør netop denne hjertestartertræner billig i drift.

Indhold i pakken

4x AED træner

1 x transport taske til 4 AED

4 x elektroder

Leveres uden batterier.

 

3 års garanti fra producenten.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top