Rotaid 24/7 Udendørs hjertestarterskab

6.110 kr. (4.888 kr. ekskl moms.)

Vores klare anbefaling af udendørs hjertestarterskab til hjertestarteren.

Skabet har en tydelig grøn LED stribe der følger skabets runde form. LED striben lyser skabet op i den internationale letgenkendelige grønne “AED- farve”. Skabet er enormt robust og holdbart, samt særdeles brugervenligt ved åbning. Førstehjælperen drejer blot skabet en kvart omgang i pilens retning, hvorefter låget let går op, LED farven skrifter til rød og en alarm hyler.

Holder øje med din hjertestarter.

Helt unikt for RotaID 24/7 er at det understøtter overvågning af hjertestarteren. Skabet kan automatisk give besked til udvalgte førstehjælpere via SMS, når det åbnes. Via overvågningen alarmere skabet også udvalgte administratorer hvis hjertestarteren fjernes eller hjertestarteren melder om fejl.

Rotaid 24/7 er efter vores overbevisning, det bedste hjertestarterskab på markedet og vi  anbefaler det grundet dets tydelige grønne lys, brugervenlighed, holdbarhed og minimalistiske design.

Overvågningsmodulet er tilkøb, som ikke nødvendigvis behøves for at vælge dette skab.

Læs mere om de unikke funktioner længere nede på siden.

Dette skab fås ligeså i en billigere version, i samme dimensioner men med mindre funktioner, kig da på vores “RotaID Solid Plus Heat”.

Delbetaling
204 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.110 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 204 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.110 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Efter vores overbevisning – det suverænt bedste hjertestarterskab på markedet!

Er dette det bedste hjertestarterskab på markedet? Vi mener ja – Skabet sætter helt nye standarder indenfor branchen. Den tydelige grønne LED stribe, i international “AED-grøn”, der løber hele vejen rundt inde i skabet, gør at dette skab er let genkendeligt. Det er vigtigt skabet er synligt for hjerteløbere og førstehjælpere der skal bruge den ophængte hjertestarter i en livreddende nødsituation, således de ikke skal bruge unødig tid på at lede efter hjertestarteren.

Hvad der gør dette skab endnu mere smart, er 24/7 overvågning af hjertestarteren inde i skabet. Skabet alarmere via SMS og email når skabet åbnes og hjertestartern tages i brug. Samtidig lytter skabet, via avanceret teknologi, efter mulige fejl på hjertestarteren.

Med dette skab er det muligt at oprette en intern førstehjælperordning som automatisk alarmere udvalgte førstehjælpere  via SMS, når det åbnes. Dette kan være  ideelt i eksempelvis virksomheder, grundejerforeninger sportshaller, etc.

Skabet er designet med en 24V varmeplade som sidder bag hjertestarteren der gør, at hjertestarteren sikres funktionsdygtig ved en ude temperatur på ned til – 20 grader.

Gør det nemmere at være hjertestarter ejer med dette hjertestarter skab.

Ved at vælge dette skab, vil det i høj grad reducere behovet for den fysiske kontrol af hjertestarteren og  “det ugentlige tjek” af enheden. Det klarer skabet nemlig for jer. Derved er RotaID 24/7 hjertestarterskabet med til at opfylde kravene for “Hjertesikker-zone”.

Som ejer af skabet kan du via onlinemodulet, altid få adgang til data om hjertestarteren og følge live-status på enheden der er placeret inde i skabet.

Rotaid 24/7 er ekstremt brugervenligt, da det åbnes ved at dreje låget let, en kvart omgang i pilens retning mod uret.

Låget har UV-beskyttelse, hvilket betyder at farven på hjertestartern ikke falmer, som det desværre er kendt fra mange andre producenter.

Vi anbefaler altid der er en serviceaftale tilknyttet en hjertestarter. Tegners en serviceaftale sammen med RotaID 24/7 hjertestarterskabet, sikres det at hjertestarteren altid er klar til til nødsituationer og dermed klar til at redde liv.

Overvågningsmodulet er tilkøb, som ikke nødvendigvis behøves for at vælge dette skab. Dette skab er førstevalg for synlighed og funktionalitet.

Overvågningsmodulet er tilkøb, grundet der skal tilknyttes en GSM og GPS licens til skabet. Denne licens leveres af ekstern partner direkte fra Holland, men købes gennem LifeAid.

Rotaid 24/7 hjertestarterskab passer til alle vores hjertestartere.

Ved montering skal montøren være opmærksom, at der er tilknyttet en lille transformator til dette hjertestarterskab. Denne transformator placeres typisk under taget i et skur eller på indersiden af en mur. Alternativt kan transformatoren placeres i en godkendt plastikkasse i umiddelbar nærhed af skabet.

Rotaid 24/7 er efter vores overbevisning, det bedste hjertestarterskab på markedet og vi  anbefaler det grundet dets tydelige grønne lys, brugervenlighed, holdbarhed og minimalistiske design.

Vægt 7,5 kg

Specifikationer

 • GDPR godkendt
 • MDR godkendt
 • Alarm system
 • Hjertestarter selvtest overvågning
 • Tilkaldelse af førstehjælper – app eller sms
 • Alarm ved udtagning af hjertestarter – sms og email
 • Alarm ved åbning og lukning af skab – sms og email
 • GPS lokation
 • WEB baseret kontrol system (administrator)
 • Sms og email notifikationer
 • Vægt 7 kg.
 • LED lys
 • Stød og vandtæt, IP56
 • Farve, grøn, gul eller rød
 • Varmelegeme ned til -20 grader
 • Energi 230-24V
 • Åbnes ved at dreje låget
 • Mål 48x48x18 cm
 • Fremstillet at 100 % genbrugsplast
 • Vandal sikret IK10Plus
 • Låget er monteret med uv beskyttelse
 • Installation: Alle nødvendige dele medfølger

Licenser til overvågning

Ved tilkøb af overvågningsmodul og onlineportal skal der vælges en af følgende licenser.

 

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top