-14%

Zoll AED PLUS – Hjertestarter

12.000 kr. (9.600 kr. ekskl moms.)

AED PLUS fra amerikanske ZOLL er en af de mest populære og udbredte hjertestartere i Danmark.

AED plus er den eneste hjertestarter på markedet, der guider førstehjælperen igennem genoplivningen og samtidig giver feedback på kvaliteten af hjertemassagen.

Gennem det patenterede system – “Real CPR Help®” måler hjertestarteren, om der masseres med den optimale trykdybde og melder om nødvendigt: “Tryk hårdere”, eller bekræfter med “God hjertemassage”.

Hjertestarteren er udstyret med kun en elektrode med et kryds på midten, som placeres på trykstedet på brystkassen og derved forenkler påsætningen af elektroderne og sparer livsvigtige sekunder i en nødsituation.

  • 7 års garanti
  • 5 års levetid på elektroder og batteri
  • Automatisk selv-test; dagligt, ugentligt og månedligt.
  • IP 55
  • Godkendt CE, FDA
  • Analyser og afgive stød 12 sek.

 

Delbetaling
400 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.000 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Grafisk og brugervenligt design

ZOLL AED PLUS er udstyret med en unik grafisk brugerflade, såvel udenpå som indeni. Billeder kombineret med tekst og dansk trin for trin vejledning, guider førstehjælperen igennem hvert trin i livreddende førstehjælp.​

Dansk stemmevejledning og unik feedback

Hjertestarteren er udstyret med ZOLL’s patenterede “CPR-D Padz™”, der er to elektroder samlet i en trykplade med indbygget “Real CPR Help®”. Real CPR Help® ZOLLs patenterede elektroder måler hjertemassagens hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden, om du giver effektiv og rigtig hjertemassage – og vejleder dig med udtryk som “tryk hårdere” eller “god hjertemassage”. Endvidere hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede frekvens per minut.

Lang batterilevetid og lave serviceomkostninger

Batterierne i AED PLUS hjertestarteren har en levetid på 5 år i stand-by-tilstand og er nemme at udskifte. CPR-D Padz™ elektroderne har ligeledes en levetid på 5 år, hvilket holder vedligeholdelsesomkostningerne på et minimum.

Automatisk selvtest

Hjertestarteren udfører dagligt, ugentligt og månedligt en automatisk selv-test, der sikrer dig, at hjertestarteren altid er klar til brug. Hjertestarterens funktioner bliver testet, og hvis der opstår fejl meddeler hjertestarteren det ved en serviceindikator på fronten af maskinen. Det anbefales at kontrollere denne indikator periodevis.

7 års garanti

Hjælp Til Liv køber ZOLL AED PLUS direkte fra den danske distributør. Det betyder, at du kan være sikker på, at den har dansk stemme og ikke mindst at du får 7 års garanti fra købsdato. ​​

Når der kommer nye retningslinier for genoplivning, kan maskinen opdateres, hvor den er opsat. Det er derfor ikke nødvendigt at sende maskinen væk fra dér, hvor den gør en forskel.

 

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Find alle vores hjertestartere her.

Vægt 4 kg
Størrelse 30 × 25 × 14 cm

Specifikationer

  • IP værdi: IP55
  • Batterilevetid: 5 år
  • Elektrodelevetid 5 år
  • Selvtest: Daglig, ugentlig, månedlig

Driftsomkostninger

Elektroder udskiftes hvert 5. år til vejl. pris: 513,00 inkl. moms

Batteri udskiftes hvert 5 år. til vejl. pris 1.585,00 inkl. moms

Total omkostning over 5 år: 2.098,00 inkl. moms

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top