Cederroth vægholder til øjenskyl 500 ml

94 kr. (75,20 kr. ekskl moms.)

Cederroth vægholder til øjenskyl – Sikker og Praktisk

Robust og praktisk vægholder til Cederroth Øjenskyl 500 ml

Med vægholderen får flasken en bestemt plads, så alle ved, hvor den er. Flasken sidder fastlåst i vægholderen og åbnes automatisk, når den vrides ud af holderen – man kan straks begynde at skylle øjet.

Inkluderet:

  • 1 stk. vægholder (ikke inkluderet øjenskyl)

Dimensioner for vægholder:

  • Mål: B 9 x H 27 x D 7 cm

 

Varenummer CED7200 Kategorier ,

Cederroth vægholder til øjenskyl 500 ml

Cederroth vægholder til øjenskyl er stabil og brugervenlig.

Den skabt med fokus på funktionalitet og brugervenlighed, hvilket gør det nemt og praktisk at have din øjenskylleflaske lige ved hånden, når du har brug for det mest.

Organiseret og Let Adgang

Med vores vægmontering får din Cederroth Øjenskyl 500 ml en fast og organiseret plads, hvilket sikrer, at alle i din arbejdsplads ved præcis, hvor de skal finde den i en nødsituation. Flasken er sikkert låst fast i vægmonteringen og aktiveres automatisk ved blot at vride den ud af holderen. Dette betyder, at du øjeblikkeligt kan begynde øjenskylningen, når tiden er knap.

Optimale Målinger

Cederroth vægholder til øjenskyl 500 ml er designet til at passe smukt ind i din arbejdsplads med sine optimale målinger på B 9 x H 27 x D 7 cm. Den optager minimal plads, hvilket gør det muligt at placere den i nærheden af risikoområder eller steder med begrænset plads.

Sørg for, at din arbejdsplads er udstyret med det bedste inden for øjenskylleløsninger. Vælg vægmontering til Cederroth Øjenskyl  for at sikre en hurtig og effektiv førstehjælp ved øjenskader.

Find alle vores produkter fra Cederroth her.

Find produktbeskrivelser her.

Læs mere om Cederroth

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top