Hexafluorine® Flaske 500 ml

2.000 kr. (1.600 kr. ekskl moms.)

Hexafluorine® Flaske 500 ml fra Medical Care System

Indeholder:

  •  1 x 500 ml flasker hexafluor
  • Kan suppleres med tilhørende bæretaske (kombineret talje- eller skuldertaske).
  • Effektiv øjenskyl mod alle syrer og fluor i sure miljøer.
  • Til engangsbrug.
  • Holdbarhed 2 år fra fremstillingsdato.
Varenummer 07-2-16 Kategorier , ,

Hexafluorine® Flaske 500 ml fra Medical Care System – Effektiv Øjenskyl mod Syrer og Fluor

Hexafluorine® er en unik førstehjælpsvæske, der er specielt formuleret til effektivt at neutralisere flussyre og forbindelser indeholdende fluorioner. Denne skyllevæske er ikke kun effektiv mod syrer, men har også evnen til hurtigt at neutralisere de giftige fluorioner, der kan forårsage alvorlig skade, hvis de trænger ind i øjet eller kroppen. Fluorioner kan binde sig til vigtige molekyler som calcium og forårsage skader. Hexafluorine® er designet til at forhindre dette.

Beskyttelse mod Fluor-Relaterede Skader

Hexafluorine® er hypertonisk, hvilket betyder, at det trækker væske ud af vævet. Dette forhindrer effektivt, at skadelige kemikalier trænger dybere ind i vævet, samtidig med at det hjælper med at fjerne allerede penetreret kemikalie fra det berørte område. Den positive virkning af Hexafluorine® er videnskabeligt dokumenteret og blev praktisk testet i den svenske Arbejdstilsynets rapport 2010:6.

Tilgængelig til Engangsbrug med 2 års Holdbarhed

Hexafluorine® flaske med 500 ml kapacitet er beregnet til engangsbrug og har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingsdatoen. Dette sikrer, at du altid har en pålidelig og effektiv førstehjælpsløsning ved hånden. Den kan suppleres med en praktisk bæretaske, der fungerer som både talje- eller skuldertaske. Denne innovative løsning er designet til at levere øjeblikkelig øjenskyl og neutralisering af syrer og fluor i sure miljøer.

Beskyt dig selv og dine kolleger mod farlige kemiske eksponeringer med Hexafluorine® flaske 500 ml – din pålidelige partner i førstehjælpssituationer.

Standarder og Certificering:

Opfylder de strenge krav i henhold til den europæiske standard EN 15154-3/4, og er CE-mærket som medicinsk udstyr, hvilket giver brugerne tillid til produktets kvalitet og sikkerhed.

Unikke Egenskaber ved Hexafluorine®

Hexafluorine® er ikke en almindelig skyllevæske. Dens unikke sammensætning gør den ekstremt effektiv mod alle typer af syrer, specielt mod flussyre og dens derivater. Vigtigst af alt er dens evne til hurtigt at neutralisere de giftige fluorioner, som kan forårsage alvorlig skade ved at binde sig til kroppens calcium.

For mere information om Hexafluorine®, besøg vores hjemmeside.

Find andre vare fra Medical Care System  her Medicinsk plejesystem

Datablad

Hexafluorine Produktblad

Hexafluorin Anvendelsesvejledning

Hexafluorine SDS Sikkerhedsdatablad

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top