Physio-Control Lifepak CR2 Batteri

2.848 kr. (2.278,40 kr. ekskl moms.)

Lifepak CR2 Batteri

Holdbarhed: ca. 4 år

Passer til:

  • Stryker/Physio-Control LifePak CR2
Varenummer 11141-000165 Kategorier ,

Lifepak CR2 Batteri: Sikkerhed, Pålidelighed og Performance

LifePak CR2 batteri passer til Physio Control Lifepak CR2 hjertestarteren både semi- og fuldautomatisk, og det er nemt at udskifte takket være det smarte “kliksystem”.

Holdbarhed af Lifepak CR2-batteriet

Med en standby holdbarhed på ca. 4 år er Physio Control Lifepak CR2 batteriet din pålidelige partner i hjertestoppens kritiske øjeblikke. Det er designet til at yde op til 166 stød på op til 200 joules eller 103 stød på 360 joules, hvilket sikrer, at det er klar til at håndtere akutte situationer.

Batteri og Elektroder: Ansvarlig Vedligeholdelse

Bemærk, at Lifepak CR2-elektroder og batteri har omtrent samme levetid. Derfor anbefaler vi, at du nøje kontrollerer udløbsdatoen på CR2-elektroderne, når hjertestarteren giver et signal om lavt batteri. Det er ejerens ansvar at sikre, at både batteriet og elektroderne udskiftes rettidigt for at opretholde hjertestarterens funktion og beredskab. Prioriter vedligeholdelse for at sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug i nødsituationer.

Investér i sikkerhed, pålidelighed og performance med Physio Control Lifepak CR2 batteriet og vær forberedt på at redde liv.

Holdbarhed: ca. 4 år

Passer til:

  • Stryker/Physio-Control LifePak CR2

Placering af elektroderne:

10 % rabat på batterier og elektroder

Vi giver 10% rabat på køb af elektrode og batteri, når du har en Service Basis aftale hos os.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top