Philips børnenøgle til FRx Heartstart hjertestarter

1.000 kr. (800 kr. ekskl moms.)

Børnenøgle til FRX Hjertestarter. Brug børnenøglen i din FRX hjertestarter og bliv fri for at skifte elektroder. Normalt skal man skifte fra voksen- til børneelektroder.

Når nøglen til spædbørn/børn er sat i FRx, reducerer FRx automatisk defibrilleringsenergien til 50 joule og, hvis der vælges vejledning i HLR (valgfrit), gives der vejledning relevant for spædbørn og småbørn.

Philips FRx børnenøgle til børn og babyer

Til børn under 8 år og børn der vejer under 25 kilo bruger man normalt specielle elektroder til børn. Philips har dog udviklet denne børnenøgle til deres Heartstart FRx hjertestarter og dermed har man ikke brug for specielle børneelektroder. Når børnenøglen er tilsluttet hjertestarteren, begynder HLR-protocollen (hjerte-lunge-redning) automatisk og stødvolumen reduceres, så den er sikker til brug på børn eller babyer.

Holdbarhed af børnenøglen

Børnenøglen til Philips Heartstart FRx hjertestarteren har ikke nogen holdbarhedsdato. Den kan bruges igen og igen. Sørg for at lægge børnenøglen tilbage efter brug  så den er klar til brug en anden gang. Husk at børnenøglen bruges i forbindelse med voksenelektroder. Voksenelektroder har en holdbarhedsdato på omkring. 2 år. Brug kun elektroder, der endnu ikke er udløbet og hvis vakuumforsegling ikke er brudt.

Egenskaber:

  • Kan bruges igen og igen
  • Har ingen holdbarhedsdato
  • Opbevares i et lille nøglerum i tasken af hjertestarteren


Til brug til børn:

Til børn under 8 år eller børn der vejer under 25 kilo, bruger man børnenøglen sammen med voksenelektroder. På børn placeres én elektrode på ryggen og én på brystet af patienten.

Du kan finde elektroder til FRx hjertestarteren her: Philips FRx hjertestarter Smart Pads II Elektroder

Placering af elektroder:

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Indkøbskurv
Scroll to Top