Philips FRx hjertestarter Smart Pads II Elektroder

762 kr. (609,60 kr. ekskl moms.)

Elektroder passer til hjertestarteren Phillips FRx. Elektroderne har en holdbarhed på 2 år.

Passer til både voksne og børn

Varenummer 989803139261 Kategorier ,

Philips FRx hjertestarter Smart Pads II

Philips FRx hjertestarter Smart Pads II elektroderne er et sæt selvklæbende hjertestarterelektroder til engangsbrug i en kassette. Disse elektroder fra Philips er til brug på voksne patienter. Elektroderne kommer med pre-connect, hvilket betyder at de skal tilsluttes hjertestarteren forud. Dette sparer værdifuld tid i en nødsituation. Den korrekte placering af elektroderne kan ses på både elektroden og på kassetten.

Holdbarhed af Philips FRx voksenelektroder

Elektroderne har en holdbarhed på ca. 2 år. Denne holdbarhedsdato er fastsat i forbindelse med den ledende gel på elektroden. Denne gel kan nemlig tørre ud over tid. Elektroder bør derfor ikke anvendes efter denne holdbarhedsdato, da det kan have negative konsekvenser for patienten. Sørg derfor altid for at have et sæt elektroder, der endnu ikke er udløbet, sammen med hjertestarteren. Tjek altid for, at vakuumforseglingen af ​​elektroderne på kassetten ikke er brudt.

Børnenøgle

Til børn mellem 1 og 8 år eller børn der vejer under 25 kilo bruger man tit elektroder specielt lavet til børn. Philips har dog lavet en børnenøgle til FRx hjertestarteren. Når man sætter børnenøglen i hjertestarteren, kan man bruge voksenelektroderne til børn. Når børnenøglen er tilsluttet hjertestarteren skifter den automatisk til pædiatrisk protocol. Shockvolumen bliver dermed nedjusteret og HLR-protokol (hjerte-lunge-redning) til børn begynder. Vær dog opmærksom på at voksenelektroder placeres på en anden måde på børn end på voksne; på børn placeres én elektrode på brystet og én på ryggen af barnet.

Børnenøglen til FRx finder du her: Philips børnenøgle til Frx heartstart hjertestarter

Placering af elektroderne:

Smart Pads II Elektroder til Philips Heartstart FRx Hjertestarter:

  • Pre-connect
  • Selvklæbende
  • Cirka 2 år holdbar
  • Latexfri
  • Pacemaker detektor
  • Længde af elektrodekabel: ca. 121,9cm
  • Opbevares ved en temperatur mellem 0°C og 50°C
  • BEMÆRK: Åbn ikke kassettens hårde dæksel eller tildækningen, før du er
    klar til at bruge elektroderne. Herved forhindres det, at den klæbende gel udtørrer.

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Indkøbskurv
Scroll to Top