ZOLL AED 3

19.749 kr. (15.799 kr. ekskl moms.)

ZOLL AED 3 hjertestater har den nyeste HLR-teknologi teknologi – og kan anvendes på både børn og voksne. Den indbygget REAL CPR Help måler og registrerer din hjertemassage – og giver dig feedback, der guider dig til at yde HLR af høj kvalitet.

ZOLL AED 3 kan anvendes på både børn og voksne. Med et enkelt tryk på en knap skiftes der fra voksen- til børne-tilstand – uden skift af stødpads.

 • Real CPR Help, der viser din hjertemassage under HLR for at informere dig om, hvornår du giver god hjertemassage.
 • Analyser og afgive stød 8 sek.
 • Konstant metronom med en frekvens på mindst 100 kompressioner pr. minut for at overholde de nyeste retningslinjer.
 • Universelle CPR Uni-padz til trykknapvalg af genoplivning af børn vha. børneknappen på forsiden af AED 3.
 • To placeringsmuligheder (oprejst eller liggende) for optimal synlighed under genoplivning.
 • HLR-nedtællingsur på skærmen viser den resterende tid for den aktuelle cyklus.
 • Farveskærm med skærm, tekst og lyd med vejledning, vises den tid, der er gået, og antallet af afgivne stød.

 

Delbetaling
659 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.749 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 659 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.749 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Hjertestarter med den nyeste genoplivningsteknologi.

Den indbyggede ‘REAL CPR Help’ måler og registrerer hjertemassagen – og giver førstehjlælperen feedback, der guider til at kunne yde Hjerte- Lungeredniung af høj kvalitet.

Førstehjælperen bliver guidet nemt og præcist gennem hele genoplivningen af grafiske billeder kombineret med stemme- og tekstbeskeder som “Tryk hårdere” og “God hjertemassage”.

På den store farveskærm vises et nedtællings ur, der angiver den resterende tid til næste analyse, den tid der er gået samt antallet af afgivne stød. Dette er vigtige oplysninger, som ambulancepersonalet har brug for at vide, når de ankommer.

ZOLL AED 3 kan anvendes på både børn og voksne. Med et enkelt tryk på en knap skiftes der fra voksen- til børne-tilstand – uden skift af stødpads.

CPR Uni-Padz

De unikke CPR Uni-Padz er de eneste stødpads på markedet, som kan anvendes til både børn og voksne og har en holdbarhed på 5 år. CPR Uni-Padz registrerer og rapporterer førstehjælperens hjertemassage til AED 3.

Børnetilstand

Skift nemt til børnetilstand ved blot at trykke på ”børneknappen” på forsiden af AED 3. Du behøver ikke at skifte stødpads, da de universelle CPR Uni-Padz, kan bruges til både børn og voksne. ZOLL AED 3 gør det muligt for dig at genoplive et barn ved at trykke på en knap.

Minimale pauser

Rapid Shock tilbyder markedets hurtigste analysetid og analyserer under igangværende kompressioner. AED 3 er hjertestarteren, som med sine 5 sekunder (med et nyt batteri) giver den hurtigste levering af defibrillering, efter standsning af HLR. Forskning har vist at minimering af tiden fra hjertemassage til stød kan forbedre overlevelseschancen.

Nem at vedligeholde

AED 3 hjertestarteren er nem at vedligeholde pga. det indbyggede Program Management Onboard, som regelmæssigt rapporterer den aktuelle status af AED 3. Slut med manuelle vedligeholdelses tjek af hjertestarten. I stedet modtager du straks en mail, hvis AED 3 registrerer en fejl.

Plus Trac og Program Management Onboard via WiFi

Program Management Onboard™ skaber tryghed ved at sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug.

Registrer din AED 3 online i ZOLLs PlusTrac™ AED Program Management System. Tilslut derefter din AED 3 til det lokale WiFi. Program Management Onboard vil regelmæssigt rapportere den aktuelle status af AED 3 hjertestarter til PlusTrac efter hver selvtest. Hvis din AED 3 registrerer en fejl, eller undlader at rapportere, vil PlusTrac straks give dig besked via e-mail.

Med PlusTrac har du også mulighed for at logge ind og se hjertestarterens aktuelle status, herunder udløbsdatoer for batteri og stødpads – samt monitorering af dine førstehjælperes undervisning og planlægning af regelmæssige e-mail rapporter.

Eksklusivt for AED 3 kræves der intet ekstra køb af hardware eller software – og der er ingen omkostninger det første år.

8 års garanti

 

Vi hos er LifeAid medlem af Brancheforeningen for AED hjertestartere.

Find alle vores hjertestartere her.

Specifikationer

 • IP værdi: IP55
 • Batteriets levetid
  5 år med ugentlig selvtest
  3 år med daglig selvtest
  3 år* med ugentlig selvtest, når automatisk WiFi selvtestrapport er slået til (PlusTrac Cloud Connection)
 • Elektrodelevetid 5 år
 • Selvtest: Daglig, ugentlig, månedlig

Driftsomkostninger

Elektroder udskiftes hvert 5. år til vejl. pris: 1.838,00 inkl. moms

Batteri udskiftes hvert 5 eller 3 år. til vejl. pris 1.900,00 inkl. moms

Total omkostning over 5 år: 5.638,00 inkl. moms

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen