Hexafluorine® Skyllestationsskab

6.128 kr. (4.902,40 kr. ekskl moms.)

Hexafluorine® Skyllestationsskab fra Medical Care System

Indeholder:

  • Skyllestationen kan passende suppleres med en tube Calcium Gluconate Gel, 40g (sælges separat).
  • Hexafluorine  ® Skyllestation fås også som varmeskab.
  • Til engangsbrug.
  • Holdbarhed 2 år fra fremstillingsdato.
  • Opfylder kravene i henhold til europæisk standard EN 15154-3/4.
  • 2 x 500 ml flasker hexafluor
  • Effektiv øjenskyl mod alle syrer og fluor i sure miljøer.
  • Til engangsbrug.
Varenummer 11-2-14 Kategorier , ,
Delbetaling
205 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.128 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 205 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.128 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Hexafluorine® Skyllestationsskab: Effektiv Øjenskyl mod Syrer og Fluor

Hexafluorine® Skyllestationsskab fra Medical Care System er den ultimative løsning til førstehjælp ved kemikalieeksponering. Denne station indeholder 2 x 500 ml flasker Hexafluorine®, specielt formuleret til at neutralisere og vaske små mængder flussyre fra hele kroppen, især ansigt og øjne. Det er afgørende at starte skylningen inden for 60 sekunder efter en kemikalieulykke for at minimere skader, og derfor anbefaler vi at placere skyllestationen i nærheden af potentielle risikoområder.

Calcium Gluconate Gel

For at sikre ekstra beskyttelse kan skyllestationen suppleres med Calcium Gluconate Gel, 40g (sælges separat). Vi tilbyder også Hexafluorine® Skyllestation som en varmeudgave, der giver yderligere komfort i krævende situationer.

Beskyttelse mod Fluor-Relaterede Skader

Hexafluorine® er en unik førstehjælpsvæske, specielt formuleret til effektivt at neutralisere flussyre og forbindelser indeholdende fluorioner. Denne skyllevæske er ikke kun effektiv mod syrer, men har også evnen til hurtigt at neutralisere de giftige fluorioner, der kan forårsage alvorlig skade ved indtrængen i øjet eller kroppen. Hexafluorine® forhindrer bindingen af fluorioner til vigtige molekyler som calcium, hvilket minimerer skaderne.

Hypertonisk Egenskab for Effektiv Rensning

Hexafluorine® er hypertonisk, hvilket betyder, at det effektivt trækker væske ud af vævet. Dette forhindrer skadelige kemikalier i at trænge dybere ind i vævet og hjælper med at fjerne allerede penetreret kemikalie fra det berørte område. Den positive virkning af Hexafluorine® er videnskabeligt dokumenteret og blev praktisk testet i den svenske Arbejdstilsynets rapport 2010:6.

Opfylder Strenge Standarder og Certificeringer

Hexafluorine® skyllestation opfylder de strenge krav i henhold til den europæiske standard EN 15154-3/4 og er CE-mærket som medicinsk udstyr. Dette garanterer brugerne produktets kvalitet og sikkerhed.

Unikke Egenskaber ved Hexafluorine®

Hexafluorine® er ikke blot en almindelig skyllevæske. Dens unikke sammensætning gør den ekstremt effektiv mod alle typer syrer, især flussyre og dens derivater. Vigtigst af alt er dens evne til hurtigt at neutralisere de giftige fluorioner, der kan forårsage alvorlig skade ved at binde sig til kroppens calcium.

Beskyt dit arbejdsmiljø og personale mod farlige kemiske eksponeringer med vores Hexafluorine® Skyllestation. Bestil nu for at sikre sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen.

For mere information om Hexafluorine®, besøg vores hjemmeside.

Find andre vare fra Medical Care System her Medicinsk plejesystem

Datablad

Hexafluorine Produktblad

Hexafluorin Anvendelsesvejledning

Hexafluorine SDS Sikkerhedsdatablad

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top