Varmeskab til Hexafluorine®

8.114 kr. (6.491,20 kr. ekskl moms.)

Varmeskab til Hexafluorine® fra Medical Care System

Indeholder:

  • Varmeskab til Hexafluorine® med Calcium Gluconate Gel, 40g.
  • 12V varmelegemestik inklusive adapter til 230V
  • Til engangsbrug.
  • Holdbarhed 2 år fra fremstillingsdato.
  • Opfylder kravene i henhold til europæisk standard EN 15154-3/4.
  • 2 x 500 ml flasker hexafluor
  • Calcium Gluconate Gel, 40g
  • Effektiv øjenskyl mod alle syrer og fluor i sure miljøer.
  • Til engangsbrug.
Varenummer 22-2-14V Kategorier , ,
Delbetaling
271 kr. pr. måned
10
20
30
40
50
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.114 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.114 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Væghængt Varmeskab i Aluminium til Uopvarmede Områder

Væghængte varmeskab til Hexafluorine® i aluminium er den ideelle løsning til uopvarmede områder eller udendørs miljøer, hvor korrekt temperatur er afgørende. Denne station er udstyret med 2 flasker Hexafluorine® á 500 ml og 1 tube Calcium Gluconate gel á 40g, hvilket sikrer, at du har alt det nødvendige udstyr til førstehjælp ved kemikalieeksponering.

Fleksibel Strømforsyning med 12V Varmelegemestik og 230V Adapter

Varmeskab til Hexafluorine® inkluderer et praktisk 12V varmelegemestik og en adapter til 230V strømforsyning, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse varmeskabet til dine behov. Dette sikrer, at dit førstehjælpsudstyr altid er klar til brug, uanset hvor du befinder dig.

Inkluderet Øjenbruserskilt for Ekstra Sikkerhed

For at sikre øget sikkerhed og let genkendelighed, medfølger der også et øjenbruserskilt som en integreret del af væghængt varmeskabet. Dette skilt er vigtigt for at markere øjenbruserens placering og hjælper med at sikre øjeblikkelig adgang i nødsituationer.

Ved at investere i vores væghængte varmeskab i aluminium, er du rustet til at håndtere kemikalieeksponering i de mest udfordrende omgivelser. Beskyt dig selv og dine kolleger ved at sørge for, at førstehjælpsudstyret er tilgængeligt og opvarmet.

Varmeskab til Hexafluorine®: Effektiv Øjenskyl mod Syrer og Fluor

Hexafluorine® Skyllestationsskab fra Medical Care System er den ultimative løsning til førstehjælp ved kemikalieeksponering. Denne station indeholder 2 x 500 ml flasker Hexafluorine®, specielt formuleret til at neutralisere og vaske små mængder flussyre fra hele kroppen, især ansigt og øjne. Det er afgørende at starte skylningen inden for 60 sekunder efter en kemikalieulykke for at minimere skader, og derfor anbefaler vi at placere skyllestationen i nærheden af potentielle risikoområder.

Calcium Gluconate Gel

For at sikre ekstra beskyttelse er kommer varmeskabet med Calcium Gluconate Gel, 40g.

Beskyttelse mod Fluor-Relaterede Skader

Hexafluorine® er en unik førstehjælpsvæske, specielt formuleret til effektivt at neutralisere flussyre og forbindelser indeholdende fluorioner. Denne skyllevæske er ikke kun effektiv mod syrer, men har også evnen til hurtigt at neutralisere de giftige fluorioner, der kan forårsage alvorlig skade ved indtrængen i øjet eller kroppen. Hexafluorine® forhindrer bindingen af fluorioner til vigtige molekyler som calcium, hvilket minimerer skaderne.

Hypertonisk Egenskab for Effektiv Rensning

Hexafluorine® er hypertonisk, hvilket betyder, at det effektivt trækker væske ud af vævet. Dette forhindrer skadelige kemikalier i at trænge dybere ind i vævet og hjælper med at fjerne allerede penetreret kemikalie fra det berørte område. Den positive virkning af Hexafluorine® er videnskabeligt dokumenteret og blev praktisk testet i den svenske Arbejdstilsynets rapport 2010:6.

Opfylder Strenge Standarder og Certificeringer

Hexafluorine® skyllestation opfylder de strenge krav i henhold til den europæiske standard EN 15154-3/4 og er CE-mærket som medicinsk udstyr. Dette garanterer brugerne produktets kvalitet og sikkerhed.

Unikke Egenskaber ved Hexafluorine®

Hexafluorine® er ikke blot en almindelig skyllevæske. Dens unikke sammensætning gør den ekstremt effektiv mod alle typer syrer, især flussyre og dens derivater. Vigtigst af alt er dens evne til hurtigt at neutralisere de giftige fluorioner, der kan forårsage alvorlig skade ved at binde sig til kroppens calcium.

Beskyt dit arbejdsmiljø og personale mod farlige kemiske eksponeringer med vores Hexafluorine® Skyllestation. Bestil nu for at sikre sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen.

For mere information om Hexafluorine®, besøg vores hjemmeside.

Find andre vare fra Medical Care System her Medicinsk plejesystem

Datablad

Hexafluorine Produktblad

Hexafluorin Anvendelsesvejledning

Hexafluorine SDS Sikkerhedsdatablad

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top