Hjertestarterskabe

Hjertestarterskabe

Hjertestarterskabe til placering af hjertestarter udendørs eller indendørs

Sikre din hjertestarter med et godkendt hjertestarterskab

En hjertestarter må ikke stå alene – især ikke undenfor. En generel anbefaling er at placere hjertestarteren i et udendørs hjertestarterskab.  Vi anbefaler, at den er tilgængelig for alle og kan hjælpe så mange mennesker så muligt. Vi har samlet et bredt udvalg af hjertestarterskabe her på siden. Så du mulighed for at købe et hjertestarterskab, der passer til dit behov.

Med et hjertestarterskab kan man være sikker på at opretholde en korrekt driftstemperatur for hjertestarteren og elektrodernes holdbarhed. Hjertestarterskabe øger tilgængeligheden og synliggør hjertestarteren for forbipasserende. Fordelene ved et hjertestarterskab er mange, og det er bestemt ikke noget tilbehør, du skal gå på kompromis med. Vi hos Lifeaid står klar med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilket skab du har behov for.

Kig nærmere på vores sortiment af hjertestarterskabe nedenfor.

Viser alle 16 resultater

En udendørs hjertestarter er til gavn for alle

En hjertestarter kan redde liv – men kun hvis den kommer i hænderne på en førstehjælper.

Det er svært hvis hjertestarteren er låst inde på en arbejdsplads efter fyraften eller hænger i en butik efter lukketid.

I dag er kun hver tredje hjertestarter tilgængelig døgnet rundt.

LifeAid anbefaler, sammen med Trygfonden og Sundhedsstyrelsen, at hjertestarteren, så vidt muligt altid placeres udenfor, så maskinen er offentligt tilgængelig og dermed til gavn for flest mulige.

Når hjertestarteren er tilgængelig og registreret på hjertestarter.dk, vil alarmcentralen i en nødsituation kunne henvise til den, og hjertestarteren vil samtidig fremgå på kortet i Trygfondens hjertestarter app.

Beskyt din hjertestarter inden- og udenfor

En hjertestarter bør opbevares sikkert og trygt. Hos LifeAid finder i hjertestarterskabe, som kan holde til vind og vejr. Dertil er skabene iøjenfaldende, så du hurtigt kan finde frem til hjertestarteren når situationen opstår.

De hjertestarterskabe i finder hos LifeAid er alle beskyttet mod alt fra fugt, støv og kondens fra nedbør, kulde og varme. Man kan derfor være sikker på at elektronikken i hjertestarteren forbliver funktionsdygtig selv, hvis hjertestarteren hænger i det offentlige rum. Det er dog vigtigt at tage højde for, om skabet skal hænge uden- eller indenfor. Der er nemlig forskel på, hvordan temperaturen skal indstilles. Hjertestartere har mange elektriske apparater, som har begrænsinger i forhold til brugsdygtigheden i visse temperaturer.

Hos LifeAid tilbyder vi også serviceaftaler på hjertestartere så sørger vi for, at hjertestarteren er fuld funktionsdygtig og fuldt opdateret indenfor elektronikken og software.

Hvordan skal dit hjertestarterskab hænge?

Er der tvivl i forhold til, hvor hjertestarterskabet skal hænge? Så er der her nogle gode råd til at hænge skabet et synlig og sikkert sted.

  • Hvis jeres skab skal hænge indenfor, så vær sikker på at hænge hjertestarterskabet et sted, hvor der kommer mange mennesker forbi hver dag.
  • Hvis skabet skal hænge udenfor, så skal hjertestarterskabet være en model med opvarmning i. På den måde er hjertestarteren altid funktionsdygtig.
  • Skal den hænge i en større virksomhed, så skal i overveje om i skal investere i flere hjertestartere for at mindske afhentningstiden.
  • Når hjertestarteren er monteret i skabet så husk at registrere jeres hjertestarter på www.hjertestarter.dk.

Har du en forespørgsel?

Det kan være svært at vurdere, hvilket skab der er det rette til din hjertestarter og hvad man skal være opmærksom på når man vælger et skab.

Vi hjælper gerne med rådgivning om valg af udendørs skab til hjertestartere

LifeAid består af ambulancereddere

Personerne bag LifeAid er ambulancereddere og eksperter i at redde liv.

Vi tilbyder derfor kun hjertestartere og tilbehør i den bedste kvalitet og som vi ved virker.

Alle vores hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi er stolte af at være medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere.

Scroll to Top